3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium
3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium
Nowym rokiem, nowym krokiem - mocne uderzenie - duże punkty. Szczegóły zasad niedługo. Rozpoczniemy sezon A.D. 2009!
- slyslaysson
- Mudżahedin
Zdradź jakieś szczegóły.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 

sprawdź:

UP~!
Do daty turnieju już tuż, tuż(tydzień)
Może jakieś propozycje formatu? jakiś regulamin? jakieś zgłoszenia?
Ja bym chętnie przyszedł ale nie deklaruje się na 100% bo nie znam regulaminu
Do daty turnieju już tuż, tuż(tydzień)

Może jakieś propozycje formatu? jakiś regulamin? jakieś zgłoszenia?

Ja bym chętnie przyszedł ale nie deklaruje się na 100% bo nie znam regulaminu

Ja tez sie zgłaszam bo do bydzi się nie wybieram. Tak apropos czy ktoś ze znajomych mi osob tam jedzie?
Skoro przychodzi taka Sława jak Skaven. Słynny zapinacz nieśmiertlenych pogromca Demonów.. Muszę się zjawić i choć spróbować z nim ugrać tego 1 honorowego pkt

A tak poważniej. Wiadomo już coś chłopaki bliżej na temat samej imrezy. Niestety nadal nie bede miał zapewne kompletu modeli i potrzebuję za wczasu się za nimi rozglądnąć

A tak poważniej. Wiadomo już coś chłopaki bliżej na temat samej imrezy. Niestety nadal nie bede miał zapewne kompletu modeli i potrzebuję za wczasu się za nimi rozglądnąć

walić 48x48 zagrajmy na 2250
na BP+R

Podpisuje się pod tym obiema rękami i nogamiKosa pisze:walić 48x48 zagrajmy na 2250na BP+R

tez bym sie chetnie wybral, ale maksymalnie na 2100 najchetniej na rowne dwa
prosze tez o ustalenie jakiegos harmonogramu bitew tak zeby 3 bitwa konczyla sie najdalej o 18, +jakies surowe karniaki za obsuwę.
a przy okazji, kiedy mozna sie spodziewać następnego turnieju i na jakie pukciory w przybliżeniu moglby byc? bo niestety raczej nei pojade na dwa turnieje do Krk w miesiacu

prosze tez o ustalenie jakiegos harmonogramu bitew tak zeby 3 bitwa konczyla sie najdalej o 18, +jakies surowe karniaki za obsuwę.
a przy okazji, kiedy mozna sie spodziewać następnego turnieju i na jakie pukciory w przybliżeniu moglby byc? bo niestety raczej nei pojade na dwa turnieje do Krk w miesiacu
ale masz problemy ;]PiotrIWielki pisze:tez bym sie chetnie wybral, ale maksymalnie na 2100 najchetniej na rowne dwa![]()
jak musisz wczesniej spadać do domu, to zawsze mogę Cię przenocować, w konću moze byś zagral bez stresu o pociąg

@Charki
Twoja manewrowość nawet na 100pkt nie jest najlepsza na taki mstole

Poza tym pomiedzy 2100 a 2250 nie ma różnicy.
Jak dla mnie 2k jest ok
Twoja manewrowość nawet na 100pkt nie jest najlepsza na taki mstole

Poza tym pomiedzy 2100 a 2250 nie ma różnicy.
Jak dla mnie 2k jest ok

2k BP+R? Very well.
http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf
Ci którzy jeszcze nie wiedzą co to BP+R proszę się zapoznać z powyższym linkiem
Jeśli chodzi o mnie to imo 2k to strasznie ciasne punkty ale nie chce narzekać. Na dzień dzisiejszy mówię że gram
@edit: Kosa post niżej dobrze mówi
Ci którzy jeszcze nie wiedzą co to BP+R proszę się zapoznać z powyższym linkiem

Jeśli chodzi o mnie to imo 2k to strasznie ciasne punkty ale nie chce narzekać. Na dzień dzisiejszy mówię że gram

@edit: Kosa post niżej dobrze mówi

Ostatnio zmieniony 28 gru 2008, o 17:14 przez Arbaal, łącznie zmieniany 1 raz.
prawie dobrze, prawie ;]ksch pisze:2k BP+R? Very well.
ale zamiast 2k, niech będzie, 2,25k