Moja armia Vampire Counts
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na Łódź zostało mi trochę mało czasu, a dużo rzeczy do pomalowania, więc figurki nie są jakoś specjalnie dopieszczone, od po prostu pomalowane, żeby się nadawały do gry.
Varghulfy domalowane z wcześniejszych Masterowo-Blasterowych, (Ci co widzieli, wiedzą o co chodzi ) miałem co prawda malować je od nowa, ale mi się już nie chciało.
P.S.
Przepraszam za słabe zdjęcia.
P.S.S
Do Mastera w Łodzi zostało mi do pomalowania:
wraithy
5 wilków
2 wampiry piechotne
+ ewentualnie zrobić jakieś duchy, jakby mi zachciało się rzucać wind of undeath.
Edit: Wykasowane słabe fotki.
Varghulfy domalowane z wcześniejszych Masterowo-Blasterowych, (Ci co widzieli, wiedzą o co chodzi ) miałem co prawda malować je od nowa, ale mi się już nie chciało.
P.S.
Przepraszam za słabe zdjęcia.
P.S.S
Do Mastera w Łodzi zostało mi do pomalowania:
wraithy
5 wilków
2 wampiry piechotne
+ ewentualnie zrobić jakieś duchy, jakby mi zachciało się rzucać wind of undeath.
Edit: Wykasowane słabe fotki.
Ostatnio zmieniony 22 gru 2008, o 09:01 przez Kielon, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Kurcze, sam mistrzem fotografii nie jestem Ale na podstawie tych zdjęć mogę powiedzieć jedynie, że jest niebieski
-
- Kretozord
Szkoda że nie pokusiłeś się o jakąkolwiek konwersje czy nawet powyginanie tego szpona bo teraz to wyglądają jak para uprawiająca rozkręcanie klocków synchronicznie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Nie wiem właśnie dlaczego takie słabe zdjęcia wychodzą.quidamcorvus pisze:Kurcze, sam mistrzem fotografii nie jestem Ale na podstawie tych zdjęć mogę powiedzieć jedynie, że jest niebieski
Robiłem jeszcze raz i również są strasznie rozmazane.
Zdjęcia Vargulfów są robione tym samym aparatem co Bsb, czy gwardii.
Tu się przyznam, że nie miałem żadnego pomysłu na konwersje.kurka_z_podworka pisze:Szkoda że nie pokusiłeś się o jakąkolwiek konwersje czy nawet powyginanie tego szpona bo teraz to wyglądają jak para uprawiająca rozkręcanie klocków synchronicznie
Vargulfy i tak raczej bedą biegać na przeciwległych flankach, więc tak komicznie nie bedą wyglądać oddzielnie, jak robią to razem.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Może z makro coś masz nie tak?Kielon pisze: Nie wiem właśnie dlaczego takie słabe zdjęcia wychodzą.
Robiłem jeszcze raz i również są strasznie rozmazane.
nie trzeba grzebac w ustawieniach ! trzeba tylko jakakolwiek ostrosc na AUTO zlapac
malowanie teorytycznie mocne ale za chu.. nie podchodzi mi ten klimat do vampirow ale o gustach sie nie dyskutuje ]:-> a jak wszyscy wiedza moj jest dobry ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Wałkarz
mi się najbardziej spodobał pomysł na Grave guard i ich miecze. Ale te zombiaki to wyglądają jak smerfy Ogólnie bardzo fajne
pozdro
pozdro