Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Corvus Albus pisze:Ja mam już rozpiskę i mam tylko pytanie czy będzie jakieś ograniczenie co do pkt jakie można wydać na herosa?
NIE

Mor
Pseudoklimaciarz

Post autor: Mor »

Jak juz dajecie te ograniczenia co do kompozycji armii, to chyba nie dajecie balancing patcha?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

BP+R takze funkcjonuje. Poczekajcie do jutra lub piatku na pelny regulamin.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Szaletowy regulamin narazie
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

juz to pisalem wczesniej, płacą 2S za pierwszy R oraz 1 S za drugi R co daje:

0-5S i 0R, 0-3S i 1R oraz 0-2S i 0-2R

na te pkty i tak zadko daje sie wcisnac wszystko na raz
Na luzie wchodzi 5 S i do tego 2 rary.HE rozumiem ze maja 1+ Core jak normalnie czy zmiana na 2+ nagle?

egulamin pelny bedzie jutro lub w piatek. Jesli chodzi o sloty to juz decyzja zapadla. 0-2 herosi , 2+ core 0-3 special i 0 rare lub 0-2 herosi , 2+ core 0-1 special i 0-1 rare
Ten turniej wygra armia z dobrymi corami.Lizaki i Skaveny sa uradowane z takich restrykcji i sa na starcie w uprzywilejowanej pozycji w stosunku do innych armii(Lizaki traca tylko salki i prawie nic wiecej).

I zgadzam sie z Malalem w 100%.

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

Chory pisze:
(Lizaki traca tylko salki i prawie nic wiecej).

I zgadzam sie z Malalem w 100%.

trudno mi sobie wyobraźić lizaki bez salek nawet kosztem terradonów...

i też zgadzam się z Malalem :wink: (niestety termin całkowicie mnie wyklucza z tej imprezy...)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jesli chodzi o cory to He oczywiscie 1+ , tamto bylo podane dla innych armii.

Prosze Cie Chory , ale lizaki na takie punkty bez salek sa naprawde slabe. Nie ma co ukrywac , ze niektore armie na mniejsze punkty lepiej sobie radza - ale to jest wiadomo od zawsze.

Malal ty tylko potrafisz krytykowac , wez znajdz sobie armie , ktorej te ciecia nie beda robily i nie marudz.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Dla mnie w sam raz, mam nadzieję, że regulamin mnie za bardzo nei zaboli i zagram moim monster truckiem :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

A i jeszcze male pytanie.Czy HE moga triplowac Speciale czy BP juz nie pozwala na to(wiem ze demony nabank nie moga)?Przez ostatni miesiac nie czytalem tematu o BP a nie znalazlem spisanych propozycji w jednym miesjcu.I nie chce triplowac DP;).

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Malal jest wiecznym malkontentem bo gdyby nie stanął na pudle to ma gotowe wytłumaczenie dlaczego tak się stało :P

Poznania oczywiście nie może zabraknąć w Bydzi więc będę werbował wiarę i sam też postaram się być. :)

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

ja bede na bank, niezaleznie jakie tam ograniczenia wymyslicie :D
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gobos pisze:ja bede na bank, niezaleznie jakie tam ograniczenia wymyslicie :D
Tym sie charakteryzuja ludzie , ktorzy chca sobie po prostu pograc , spotkac sie w fajnym towarzystwie itd. , a nie maja paracia na czepianie sie i wygrywanie ;)

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Wszyscy wiedzą że i tak najważniejsze są Kejdżeje w trakcie bitew i zajebista atmosfera :wink:

WOJTASU
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: WOJTASU »

alkoholicy z poznania beda na bank moze byc 113 pkt 15 bitew byleby pan Kazio piwo polewał :wink:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ekipa mocnego pier....cia bedzie to fajnie :)

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Nienawidze was, nie bedzie mnie w Polsce wtedy ;( ;( ;(

Przesuncie to o tydzien prosze :)

Za blisko sylwestra tym bardziej ze w tym roku wiele osob ma na uczelni godziny rektorskie i przez to 9 dni wolnego na wyjazdy najrozniejsze :(

pozdro

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Ja sie spytam o kwestie noclegu juz w piatek. Czy jakas szalona dusza dalaby rade przenocowac zaprzyjazniony klub z pomorza w liczbie 4-5 chlopa ??
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Niestety Crus misiaku moj , nie dasie przesunac , bo jest karnawal i moto caly styczen zarezerwowana... Tak chcialem znowu zebys stanal na podium... Damn...

Michale uderzaj do Gajowego

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Zgadzam się z paroma przedmówcami --> 0-1 rare 0-1 spec // 0-3 spec - bez sensu. Wiele armii, traci, ale wiele nie. WE to nie rusza wcale - po co brać Treemana, ale z kolei złożenie fajnej rozpy z 2oma specialami i orłem odpada.

Co tracą DE ?? różnorodność - wezmę hydrę, BG i... ?? już nie mogę takich wygiętych wiedźm, shadów, czy coldów - chyba skończy się na 3x Dr + 3x Harpie. W chaosie po prostu nie będzie helki. Demony nie wezmą fiendów lub flamerów. VC wystawią pewnie w większości wraithy + jakiś klocek BK lub GG. Pytam się po co takie dziwne ograniczenia??

Skavenów to tam tym bardziej to nie rusza.

Padaki też ścinacie do iluś ?? czy może ograniczacie lvle po prostu ??

Uważam, że już skoro robicie BP + restricted, to nie ma sensu majstrować przesadnie w kompozycji, bo się przegina z balansem.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2008, o 20:33 przez Scimitar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Szkoda, bo myslalem ze do Bydzi pojade na bank
No trudno moze za rok na podium spróbuje stanac :)

Pozdro kotku - masz minusa ;D
peace!

ODPOWIEDZ