NIECorvus Albus pisze:Ja mam już rozpiskę i mam tylko pytanie czy będzie jakieś ograniczenie co do pkt jakie można wydać na herosa?
Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
BP+R takze funkcjonuje. Poczekajcie do jutra lub piatku na pelny regulamin.
Na luzie wchodzi 5 S i do tego 2 rary.HE rozumiem ze maja 1+ Core jak normalnie czy zmiana na 2+ nagle?juz to pisalem wczesniej, płacą 2S za pierwszy R oraz 1 S za drugi R co daje:
0-5S i 0R, 0-3S i 1R oraz 0-2S i 0-2R
na te pkty i tak zadko daje sie wcisnac wszystko na raz
Ten turniej wygra armia z dobrymi corami.Lizaki i Skaveny sa uradowane z takich restrykcji i sa na starcie w uprzywilejowanej pozycji w stosunku do innych armii(Lizaki traca tylko salki i prawie nic wiecej).egulamin pelny bedzie jutro lub w piatek. Jesli chodzi o sloty to juz decyzja zapadla. 0-2 herosi , 2+ core 0-3 special i 0 rare lub 0-2 herosi , 2+ core 0-1 special i 0-1 rare
I zgadzam sie z Malalem w 100%.
Jesli chodzi o cory to He oczywiscie 1+ , tamto bylo podane dla innych armii.
Prosze Cie Chory , ale lizaki na takie punkty bez salek sa naprawde slabe. Nie ma co ukrywac , ze niektore armie na mniejsze punkty lepiej sobie radza - ale to jest wiadomo od zawsze.
Malal ty tylko potrafisz krytykowac , wez znajdz sobie armie , ktorej te ciecia nie beda robily i nie marudz.
Prosze Cie Chory , ale lizaki na takie punkty bez salek sa naprawde slabe. Nie ma co ukrywac , ze niektore armie na mniejsze punkty lepiej sobie radza - ale to jest wiadomo od zawsze.
Malal ty tylko potrafisz krytykowac , wez znajdz sobie armie , ktorej te ciecia nie beda robily i nie marudz.
- Corvus Albus
- Kretozord
Dla mnie w sam raz, mam nadzieję, że regulamin mnie za bardzo nei zaboli i zagram moim monster truckiem
A i jeszcze male pytanie.Czy HE moga triplowac Speciale czy BP juz nie pozwala na to(wiem ze demony nabank nie moga)?Przez ostatni miesiac nie czytalem tematu o BP a nie znalazlem spisanych propozycji w jednym miesjcu.I nie chce triplowac DP;).
Tym sie charakteryzuja ludzie , ktorzy chca sobie po prostu pograc , spotkac sie w fajnym towarzystwie itd. , a nie maja paracia na czepianie sie i wygrywanieGobos pisze:ja bede na bank, niezaleznie jakie tam ograniczenia wymyslicie
Ekipa mocnego pier....cia bedzie to fajnie
Ja sie spytam o kwestie noclegu juz w piatek. Czy jakas szalona dusza dalaby rade przenocowac zaprzyjazniony klub z pomorza w liczbie 4-5 chlopa ??
Niestety Crus misiaku moj , nie dasie przesunac , bo jest karnawal i moto caly styczen zarezerwowana... Tak chcialem znowu zebys stanal na podium... Damn...
Michale uderzaj do Gajowego
Michale uderzaj do Gajowego
Zgadzam się z paroma przedmówcami --> 0-1 rare 0-1 spec // 0-3 spec - bez sensu. Wiele armii, traci, ale wiele nie. WE to nie rusza wcale - po co brać Treemana, ale z kolei złożenie fajnej rozpy z 2oma specialami i orłem odpada.
Co tracą DE ?? różnorodność - wezmę hydrę, BG i... ?? już nie mogę takich wygiętych wiedźm, shadów, czy coldów - chyba skończy się na 3x Dr + 3x Harpie. W chaosie po prostu nie będzie helki. Demony nie wezmą fiendów lub flamerów. VC wystawią pewnie w większości wraithy + jakiś klocek BK lub GG. Pytam się po co takie dziwne ograniczenia??
Skavenów to tam tym bardziej to nie rusza.
Padaki też ścinacie do iluś ?? czy może ograniczacie lvle po prostu ??
Uważam, że już skoro robicie BP + restricted, to nie ma sensu majstrować przesadnie w kompozycji, bo się przegina z balansem.
Co tracą DE ?? różnorodność - wezmę hydrę, BG i... ?? już nie mogę takich wygiętych wiedźm, shadów, czy coldów - chyba skończy się na 3x Dr + 3x Harpie. W chaosie po prostu nie będzie helki. Demony nie wezmą fiendów lub flamerów. VC wystawią pewnie w większości wraithy + jakiś klocek BK lub GG. Pytam się po co takie dziwne ograniczenia??
Skavenów to tam tym bardziej to nie rusza.
Padaki też ścinacie do iluś ?? czy może ograniczacie lvle po prostu ??
Uważam, że już skoro robicie BP + restricted, to nie ma sensu majstrować przesadnie w kompozycji, bo się przegina z balansem.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2008, o 20:33 przez Scimitar, łącznie zmieniany 1 raz.