Oświęcim i okolice
Oświęcim i okolice
Ja i moi dwaj kumple poszukujemy graczy z Oświęcimia i okolic. Już nam się troszkę przejadło granie przeciwko sobie. W końcu ile można bić się przeciwko WE i Kraśce:D. Ja gram Imperium.
Piszcie. Może akurat uda się ugadać na małą partyjkę...
Piszcie. Może akurat uda się ugadać na małą partyjkę...
Ogień oczyszcza ciało i dusze nawet największych wrogów Imperium...niech zapłoną stosy!
PG...czyli jak wygrać bitwę przed jej rozpoczęciem. 100% HATE!!!
PG...czyli jak wygrać bitwę przed jej rozpoczęciem. 100% HATE!!!
Witaj ja osobiście mam tak mało czasu, że gram tylko raz w miesiącu ale jeżeli by wam się chciało to wbijajcie się na turniej do Bielska-Białej tu macie info: http://gnom.bielsko.pl/forum/viewtopic. ... 2842#32842 od niedawna jest jeszcze jeden ośrodek WFB w Bielsku i tu macie namiary: http://pegazbielsko.ok1.pl/portal.php Nie macie aż tak daleko z Oświęcimia więc zapraszam w imieniu własnym i pozostałych graczy.
Chetnie wpadne do Was w sobote, pewnie jeszcze kogoś ze sobą przytargam Czas miał bym tak do 19. Gram wesołymi krasnalkami, ktoś na ochotnika zagra ? Dowolny format w zasadzie, tyle że do 2500 mogę się wystawić na pomalowanych figurkach a powyżej to już mogą się pojawić jakieś "szaraki" itp.
Po dość długim milczeniu, warto oznajmić że tu w Oświęcimiu Battlowy światek nadal istnieje, i chętni do gry z pewnością się znajdą
P.S Uprasza się któregoś z Operatorów o przeniesienie tego tematu do podforum Ustawki, mam dziwne wrażenie ze tam pasuje lepiej niż tu
P.S Uprasza się któregoś z Operatorów o przeniesienie tego tematu do podforum Ustawki, mam dziwne wrażenie ze tam pasuje lepiej niż tu
"tupyn tzlaga anapaq quito qrizliz!!" - Tichi Huichi
JareK pisze:A pisze tak wymagajaco Bo pisze na iPhone a on Sam poprawia mi niektore slowa. I nie zawsze to zauwaze.
Z tego co pamiętam to w każdą niedzielę jakoś od 12 do 19... Wstęp wolny oczywiście. Stoły są, makiety są i można grać, można się z kim umówić na grę a to nie problem. Miejsce to Oświęcimskie Centrum Kultury na ulicy Śniadeckiego. Na pm dam Ci link do forum.
OD 13 do 19 Arbaal Do tego co napisał Arbaal dodam fakt że nawet gracze są, i to nie tylko battlowi ale także rpgowcy w dużej ilości o ile byłbyś zainteresowany. Gdybyś był zainteresowany przyjazdem w którąś niedzielę a nie jesteś zmotoryzowany to z pewnością służę pomocą przy odbiorze z dworca.
JareK pisze:A pisze tak wymagajaco Bo pisze na iPhone a on Sam poprawia mi niektore slowa. I nie zawsze to zauwaze.
Witam
Czy znajdzie sie u was jeszzce jedna osoba do grania ? niedziela jest świetnym terminem i chetnie bym sie przejechal pociagiem z dziewczyna zagrac.
Gram VC( sory, no ale jak zaczynalem 7 lat temu to nie byly takie jak teraz ;p )
Jezeli bedzie mial ktos ochote to piszcie to sie dogadamy
Czy znajdzie sie u was jeszzce jedna osoba do grania ? niedziela jest świetnym terminem i chetnie bym sie przejechal pociagiem z dziewczyna zagrac.
Gram VC( sory, no ale jak zaczynalem 7 lat temu to nie byly takie jak teraz ;p )
Jezeli bedzie mial ktos ochote to piszcie to sie dogadamy
To że grasz Vc to żaden problem, format też raczej w wielu przypadkach nie gra roli, reszta na PM