wiesz Rocket , w sumie to DE mają bladą skórę , nie tak czystą i piękną jak HE , oczywiście ukazywanie jej jako szarej to drobna przesada , ale napewno twarz Mrocznych Elfów nie wygląda jak pupka niemowlęcia , jak to się ma u HE.
Właściwie to De niczym nie rużnia sie pod względem urody jesli chodzi o HE czy WE głupi jest ten który myśli ze DE są pocęte poszranione o bladych twarzach wręcz szarych.Tak samo się stroją, chca pieknie wyglądać na swój sposób nie nawidza szpetoty. Gdyby tak było to po co elfice kompały by sie w kotłach? HE lubią sie zdobić w GEmy podobnie jak DE czy WE (tyle że ci to tacy hipi) Mają tak samo zarumienioną twarz jak kazdy elf jedyne co ich odrużnia to kolor oczu i włosów ale pod wpływem magi i klimatu w jakim zyją
DE oczy czarne szare brąz włosy Siwe brąz Czarne
HE większości Blond włosy i niebieskie oczy
WE zielone /niebieskie oczy blond, brąz lub rude włosy czesto również farbowane
Elfy o szarej Karnacji i siwych włosach to Drowy którym de pod względem zadawania bólu nie sięgają nawet do pięt dla tego tak wyglądają bo żyją pod ziemią
No, faktycznie, znalazło się w słowniku, wybacz ale nie sądziłem, że po słowie "nie nawidzą" to będzie słowo istniejące. Mój epic fail. Sory za offa, a książki czytam jak mam czas, i to grubsze serie . A żeby nie było, że tylko śmiece, to ten ten pegaz taki jakiś niezbyt jeśli chodzi o pomysł.
No właśnie mi się te kolory podobają takie inne, a podstawka bajkowa jakbym ją z kreskówki wyciął, albo ze starej bretońskiej księgi (chodzi mi głównie o fale)
Ten koń wydaje się strasznie chudy. Ciekawe jak to będzie rozwiązane technicznie, czy będzie metalowy z nogami jeźdźca czy wreszcie normalnie jako osobna figurka.