witam
rozpiska ma strasznie jak dla mnie nietypowy rozmiar, dlatego zastanawiam się co wrzucić. Na razie wyszło mi coś takiego:
gienek: paladyn z tarcza i lanca [80]
bsb-goły, tylko na koniu [74]
KOTR (8 FCG) [216]
KOTR (8, Banner) [208]
KOTR (6) [144]
Pegazy (3) [165]
w sumie to wyszlo mi to przez wywalenie caddy, grali i oslabienie pegazow i bohaterow z troszke wiekszych formatow, ale wydaje sie ze da rade
Bretonnia 890 pkt
Krasie na te punkty mają dużo strzelania , Możesz być pewien odzialu min 1 strzelców i zpewne organek , więc łatwo będzie Twoich koTRów wystrzelać IMO...
Na Twoim miejscu wywaliłbym pegazy.Poza tym zainwestowałbym w Errantów zamiasy KoTRów( są tańsi , mają mniej WW i mniej LD ale Ld nie musisz się martwić kiedy masz bsb ) . Co jeszcze... jak chcesz wystawiać tych rycerzy w oddziale ? 2222 czy 44 , nie jestem znawcą ale brete wystawia się chyba trójkami albo piątkami ? czy się myle ?
Na Twoim miejscu wywaliłbym pegazy.Poza tym zainwestowałbym w Errantów zamiasy KoTRów( są tańsi , mają mniej WW i mniej LD ale Ld nie musisz się martwić kiedy masz bsb ) . Co jeszcze... jak chcesz wystawiać tych rycerzy w oddziale ? 2222 czy 44 , nie jestem znawcą ale brete wystawia się chyba trójkami albo piątkami ? czy się myle ?