Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
"nowe" figurki to maksymalna żenada, poczytajcie opinie na WarSeer z ktorymi sie zgadzam to nie sa zadne NOWE figurki (oprocz dredlorda z great weapon) tylko stare modele, które czekaly na wydanie i po długim czasie doczekały sie w Collectors Range....
Czekalem naprawde na cos na poziommie nowych plastikow a tu zawiodłem sie maksymalnie...
Czekalem naprawde na cos na poziommie nowych plastikow a tu zawiodłem sie maksymalnie...
Złe te figórki nie są, co prawda nic powalającego ale generalnie ok.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Niewiem czy macie na swoim niekochanym forum takie tematy, ale moze nie kazy widzial Jak bylo to mnie skarccie
Ten z hand weapon fajny i ten na koniku fajny, rezsta kupa. Miś z GW był już pokazany w armybooku, ale wygląda jakby trzymał pytonga w łapie. Ta pani z AHW to chyba będzie robić za Hag.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
-
- Kretozord
Do mokrych materiałów. Jak jest za bardzo klejący można dodać więcej któregoś składnika, wydaje mi się że to niebieski.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash