baby hydra?
Moderator: Yudokuno
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
baby hydra?
Skleiłem sobie właśnie nową hydrę i porównując do starej naszła mnie myśl że stare hydry przy nowej wyglądają troche jak młode niedojrzałe jeszcze hydry. Zastanawia mnie jakie statsy i zdolności mogła by mie taka młoda hydra.
m6 ws 3 bs 3 s5 t4 w4 i2 a4 ld5
terror, breath attack s=pozostala ilosc woundow,scaly skin 5+ , regeneration...
Co sądzicie?
Pomysł gwoli warhammera skirmish albo ew mordheima gdzie poluje się na gniazdo hydr i się spotyka 2 młode i mamusię.
m6 ws 3 bs 3 s5 t4 w4 i2 a4 ld5
terror, breath attack s=pozostala ilosc woundow,scaly skin 5+ , regeneration...
Co sądzicie?
Pomysł gwoli warhammera skirmish albo ew mordheima gdzie poluje się na gniazdo hydr i się spotyka 2 młode i mamusię.
Czyli można je złapać, wytresować i puścić na HE .Ice-T pisze:te sie niedawno wyklułyJankiel pisze:To porównaj z jeszcze starszą z Maraudera - jest wielkości konika
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Murm, lubię Cię, ale pierdoła straszna jesteś. Wrzucaj proszę swoje egzystencjalne rozterki w istniejące już tematy, bo takie jak ten to wylęgarnia spamu.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
@UP jestem za wiele osób zawłaszcza które zaczynają z DE mogłyby zapoznać się z klimatem i charakterem armii poprzez fluff
ok koniec OT
co do "baby hydry" to faktycznie tak to wygląda..hmm.. napiszmy do GW petycje o wypuszczenie małej hydry jako dodatek do AB xD
ok koniec OT
co do "baby hydry" to faktycznie tak to wygląda..hmm.. napiszmy do GW petycje o wypuszczenie małej hydry jako dodatek do AB xD
temat hydra już jest - nie wyciągać starych tematów. Zamykam, a Ty , Panie Kubalski, nie rób zamotki na forum.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.