Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
Dobrze zatem skoro tak chcecie to bedzie BP+R plus ograniczenie PD i DD do 7. PRzysiegam teraz na wszystkie swietosci , ze nic juz wiecej nie tykam w regulaminie. Zaraz podopisuje ludzi.
Ziemko, ludzie też narzekali w temacie u nas na wrocławskiego mastera, wystarczy się nie ugiąć, bo każdy chce przegiąć w swoją stronę.
pzdr. Cię, mnie niestety nie będzie w tym roku. Śpiącego, kiwającego się Koszowskiego będzie ktoś inny musiał filmować
pzdr. Cię, mnie niestety nie będzie w tym roku. Śpiącego, kiwającego się Koszowskiego będzie ktoś inny musiał filmować
No szkoda Morroku. Teraz decyzja juz zapadla i jest nieodwolalna , nic nie zmieni sie juz w regulaminie. Jesli ktos sie zglaszal i o kims zapomnialem to niech sie odezwie , bo na raz 40 osob wpisywac to troche jest
Ja mam tylko pytanie czy jest szansa na 7 bitew jesli tak wczesniej konczymy?
defik i death to ta sama osobaZiemko pisze:No szkoda Morroku. Teraz decyzja juz zapadla i jest nieodwolalna , nic nie zmieni sie juz w regulaminie. Jesli ktos sie zglaszal i o kims zapomnialem to niech sie odezwie , bo na raz 40 osob wpisywac to troche jest
Panowie bardzo dobrze rozumiemy co ostatnio organizator Martera musi przejść z tworzeniem regulaminu. Najważniejsza jest stanowczość i zlewanie kosmitów bo można by do głowy dostać
Życzę Wam powodzenia i gratuluję IMO słusznej decyzji.
Mnie też można zapisać:)
Życzę Wam powodzenia i gratuluję IMO słusznej decyzji.
Mnie też można zapisać:)
teoretycznie musisz miec figurke specjalnie dla tego kolesia
teoretycznie nie mozesz. Praktycznie nikt na to nie patrzydefik pisze:Jako, że to będzie mój pierwszy master to pytam się co do zasady proxowania : Wiem, że jest zabronione proxowanie, ale jak mi padnie monster to muszę mieć figurkę bohatera czy może za niego robić w tym konkretnym przypadku jakiś "zwykły" model?