Klasyczniejsze podejście zamiast bestiowego. W tej armii podeszłem nieco bardziej klasycznie do sprawy. Przed magią jestem chyba chroniony bo mam 3dd i hoteka. To powinno starczyc nawet na dwumagowe armie.
Master na Rydwanie,rxb
Soulrender,Seal of Ghrond
5 Harpies
5 Harpies
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
25 Warriors full cmnd group
war banner
19 Black Guard full cmnd group
Standarg of Hag Graef
War Hydra
rozważam ewentualnie danie masterowi albo
Crystal of midnight by ukraść ten jeden czar wrogiemu magowi co na 3d6 powinno działaś
Hydra Teet spróbowac lekkie kuku zrobic komus jak się nieco zblizy a ja nie będę mógł szarżowac
albo broń jak Caledor's baner albo nawet lifetakera.
1313 Kohortex [DE] v2.0
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
aha uwagi słuszne. skonczy się na masterze z lifetakerem i null stonem
rozważam jescze wywalic 5 harpii i zmniejszenie blackguardów do 14 i wstawić 12 kuszników dla wsparcia ogniowego.
rozważam jescze wywalic 5 harpii i zmniejszenie blackguardów do 14 i wstawić 12 kuszników dla wsparcia ogniowego.
Ja bym raczej mylał czy nie dac mu zbroi z regenka albo AoD
A co do harpii to skoro twoj bohater jest na chariocie to je zostaw juz prędziej wywalił bym jednych DR...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ostateczna wesja mojej armii na kohortexik
Master na Rydwanie,rxb
lifetaker,enchanted shield
6 Harpies
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
10 repeating crossbowmen
war banner
15 Black Guard full cmnd group
Standarg of Hag Graef
War Hydra
moze nie maxymalne silnie ale ładnie na stole wygląda,
Master na Rydwanie,rxb
lifetaker,enchanted shield
6 Harpies
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
10 repeating crossbowmen
war banner
15 Black Guard full cmnd group
Standarg of Hag Graef
War Hydra
moze nie maxymalne silnie ale ładnie na stole wygląda,
ja bym wywalil jednych ridersow i wstawil drugie harpie i hoteka na BG
koles na rydwanie tez nie jest zbyt grozny nie lepiej bylo by posadzic go na konika i dac soulender z kalethem? z tym co masz jak trafisz na wrighty to jestes w glebokiej d...e i zostanie wtedy pkt na nastepne kusze albo cos innego
koles na rydwanie tez nie jest zbyt grozny nie lepiej bylo by posadzic go na konika i dac soulender z kalethem? z tym co masz jak trafisz na wrighty to jestes w glebokiej d...e i zostanie wtedy pkt na nastepne kusze albo cos innego
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dobra więc tak gdy mnam do wyboru 1x DR i 2x harpie lub 2xdr i 1xharpie wolę dwa fasty. Kiedys z powodzeniem tak grałem i teraz też dobra opcja a lubię miec dwa fasty.
Na BG oczywiscie jest ring of hotek.
Fajnie będzie miec rydwan. Wcale nie jest słaby. Chociarz konik i pedał of kaleth też miłą opcja. Tak czy inaczej wrightów nie będzie dużo wg mnie. One są drogie. A w razie czego mam lifetakera by trochę je przetrzebic.
Na BG oczywiscie jest ring of hotek.
Fajnie będzie miec rydwan. Wcale nie jest słaby. Chociarz konik i pedał of kaleth też miłą opcja. Tak czy inaczej wrightów nie będzie dużo wg mnie. One są drogie. A w razie czego mam lifetakera by trochę je przetrzebic.