Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
Defik teoretycznie powinienes miec figurke odpowiadajaca temu herosowi , ale jesli bedzie to jakas podobna pomalowana to sie nic nie stanie...
Zapomnialem napisac wczesniej - Iron Skin Tribe dla Ogrow jest dopuszczony (Macko podziekujesz pozniej , tylko przyjdz na mastera)
Zapomnialem napisac wczesniej - Iron Skin Tribe dla Ogrow jest dopuszczony (Macko podziekujesz pozniej , tylko przyjdz na mastera)
e tam ogry dają radę na samym BP co pokazał ostatni lokal w bydziZiemko pisze:Zapomnialem napisac wczesniej - Iron Skin Tribe dla Ogrow jest dopuszczony (Macko podziekujesz pozniej , tylko przyjdz na mastera)
czy w scenariuszu inwert na pewno wszystkie rzuty sa odwrocone - na ld, ilosc hitow, testy statow itp itd bo na lokalu nie bylo i przez to przeciwnik mi paniki zdawal w fazie magii
Jesli chodzi o niedopisane osoby ,mowilem zebyscie krzyczeli , bo wpisywalem na raz 40 osob ,wiec moglem kogos pominac ,juz dopisuje mordy moje
Jose na pytania odnoscnie scenariuszy odpowiadaja Gajowy i Pasiak , ja scenariuszy sie nie tykalem...
Jose na pytania odnoscnie scenariuszy odpowiadaja Gajowy i Pasiak , ja scenariuszy sie nie tykalem...
utworzylismy zapis o zamianie wszystkich 1 i 6 po to aby bylo zabawnie, to nic nie zmienia wzgledem statystyki, ma byc zabawa aby o tym pamietac, na loaklu nie tyczylo sie to panik ale na masterze tyczy sie WSZYSTKICH ABSOLUTNIE WSZYSTKICH rzutow bez wzgledu na to jakie one sa i co oznaczaj itpJose pisze:czy w scenariuszu inwert na pewno wszystkie rzuty sa odwrocone - na ld, ilosc hitow, testy statow itp itd bo na lokalu nie bylo i przez to przeciwnik mi paniki zdawal w fazie magii
juz 50 osob zapisane...
zajebiscie
mam nadzieje ze bedzi ze dwa razy tyle jeszcze
zajebiscie
Ostatnio zmieniony 14 gru 2008, o 23:03 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
w takim razie dopiszcie i mnie:D Filip "FiFi" Kulesz -> coś czuje, że będzie to master z duuuża ilością Ogrów
byle nie bylo jak w zeszlym roku, ze polowa 'zapisanych' nie przyjechalabigpasiak pisze: juz 50 osob zapisane...
zajebiscie
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
w tym roku limit miejsc jest tak duzy ze nie bedziemy go nawet podawali i nie odstraszy to potencjalnych graczy
to jedna z zalet tegorocznego (w zasadzie przyszlorocznego) mastera w bydzi
aby sie przkonac o calej masie innych jego zalet nalezy przyjechac i przekonac sie samemu
to jedna z zalet tegorocznego (w zasadzie przyszlorocznego) mastera w bydzi
aby sie przkonac o calej masie innych jego zalet nalezy przyjechac i przekonac sie samemu
No sprobuj nie bycWilczek pisze:Ziemko mnie też wpisz, tym razem będę:)
Tez mi sie wydaje i tak fajnie imho , ze bedzie mozna zagrac 1 wiecej niz zwykle... Moze za rok jako nowa atrakcja bedzie 7 ?