Co Krecik ma do Pasiaka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ni pi&&*l krecik, są zagrania i zagrywki niesmaczne, akurat takie szarże biegaczem WE, który i tak jest na starcie udupiony, nie są straszne, więc nie rób flejma, jak masz jakieś pretensje to pisz do Pasiaka na PM, bo nic nie wnosisz do dyskusji takimi głupimi tekstami
O jaki ty sie ostatnio do przodu zrobiłeś. Wszystkich znasz,wszystko wiesz , no no...ZiMny pisze:Kreciku , pewnie nie znasz Pasiaka ale nie dość że jest z niego inteligenty , przemiły i uprzejmy człowiek , to do tego jest jednym z lepszych graczy WE w naszym kraju.... Więc takie idiotyczne komentarze zachowaj dla siebie.
PS. Po co wogule ten temat ??
Ja nie neguję tego, iż bigpasiak może być inteligentnym, przemiłym i uprzejmym człowiekiem. Ja po prostu stwierdzam na podstawie jego postów na BP, iż częstokroć próbuje przepchnąć jakieś wątpliwe zagranie, próbuje nagiąć jakąś zasadę, lobbuje mocno w sprawie uściśleń do swojej armii. Ot tyle. Nie staram się go obrazić, a "idiotyczne komentarze" to sobie na onecie poczytaj...ZiMny pisze:Kreciku , pewnie nie znasz Pasiaka ale nie dość że jest z niego inteligenty , przemiły i uprzejmy człowiek , to do tego jest jednym z lepszych graczy WE w naszym kraju.... Więc takie idiotyczne komentarze zachowaj dla siebie.
No i co?krecik_77 pisze:Ja nie neguję tego, iż bigpasiak może być inteligentnym, przemiłym i uprzejmym człowiekiem. Ja po prostu stwierdzam na podstawie jego postów na BP, iż częstokroć próbuje przepchnąć jakieś wątpliwe zagranie, próbuje nagiąć jakąś zasadę, lobbuje mocno w sprawie uściśleń do swojej armii. Ot tyle. Nie staram się go obrazić, a "idiotyczne komentarze" to sobie na onecie poczytaj...ZiMny pisze:Kreciku , pewnie nie znasz Pasiaka ale nie dość że jest z niego inteligenty , przemiły i uprzejmy człowiek , to do tego jest jednym z lepszych graczy WE w naszym kraju.... Więc takie idiotyczne komentarze zachowaj dla siebie.
każdy lobbuje w swoja strone.. ja też walcze o sensowne CS dla HE, na turniejach na małe punkty.. nawet jesli mnie na nich nie bedzie.
pasiak ma po prostu dużo czasu i dużo dziwnych pomysłów.. kazdą luke chce wykorzystac by było mu latwiej wygrywac. Kazy ocenia takie zachowanie po swojemu.
Natomiast najwiecej zależy od sedziego na turnieju oraz trgo co zrobi LS (usciślenia).
pozdrawiam
Asassello
-------------------------------
post_count++;
pasiak ma po prostu dużo czasu i dużo dziwnych pomysłów.. kazdą luke chce wykorzystac by było mu latwiej wygrywac. Kazy ocenia takie zachowanie po swojemu.
Natomiast najwiecej zależy od sedziego na turnieju oraz trgo co zrobi LS (usciślenia).
pozdrawiam
Asassello
-------------------------------
post_count++;
ale o co kaman czlowieku?krecik_77 pisze:A bigpasiak jest w czołówce takich graczy, przynajmniej można tak wywnioskować czytając jego słowa na BP...
czy wogole to byl moj pomysl zebys cos do mnie w tym guscie pisal?
moze ja temat zalozylem i zadalem to pytanie?
nie wiem...moze skrzywdzilem Cie na jakims turnieju czy co?
po pierwsze to jest pewna szansa ze znam zasady troche lepiej i jak widze luke to dlaczego jej nie wykorzystac? w druga strone zauwaz ze przeciwnicy tych luk przewaznie graja armiami nie wykorzystujacymi danej luki i probuja sie przed nimi bronic takimi np tekstami.
moje rozwazania nie sa wcale gorsze od innych i nieraz mialem sporo racji jak i czasem sie myle. normalna rzecz i kazdemu sie zdaza.
nie jest latwo mnie obrazic jenak Twoj komentarz byl dosyc dziwny i nie na miejscu.
skoro jetem takim niepoprawnym i nieuczciwym lobbysta to odpowiedz mi na moje pytanie zadane na 2 stronie wlasciwego tematu i jeszcze raz przeczytaj pytanie... teraz przemysl swoje stanowisko i moje... moge miec racje? ze spora doza prawdopodobienstwa tak...
wiec wniosek...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Box driad na pasiaka
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
stare czy nowe
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Sami się bijcie
Bigpasiak - uczciwy post teraz napisałeś - natomiast mam swoje zdanie, wykorzystywanie luk "bo są" jest nieuczciwe, uczciwe jest tych luk łatanie. Ty masz inny pogląd na sprawę i masz do tego prawo. Ja mam prawo mieć inne.
A reszta forumowiczów, co tu napisała posta to klakierzy i spamerzy, O !
Bigpasiak - uczciwy post teraz napisałeś - natomiast mam swoje zdanie, wykorzystywanie luk "bo są" jest nieuczciwe, uczciwe jest tych luk łatanie. Ty masz inny pogląd na sprawę i masz do tego prawo. Ja mam prawo mieć inne.
A reszta forumowiczów, co tu napisała posta to klakierzy i spamerzy, O !
wyluzuj... takim tekstem dolewasz oliwy do ognia.Motyl pisze:To po ki grzyb płaczesz na forum?krecik_77 pisze:Ja mam prawo mieć inne.
obydwaj maja prawo do wypowiadania swojego - odmiennego - zdania.
"I fart in your general direction"
Tak jak Szaman, posiadacz-nieregulaminowej-sygnatury napisał. Ten temat wydzieliłem z KZ, żeby obaj zainteresowani sobie dali po razie i zakończyli konflikt.
Chłopaki, jak widać, zachowali się jak mężczyźni i szczerze sobie wyjaśnili temat. W przeciwieństwie do sekundującej gówniaterii
Chłopaki, jak widać, zachowali się jak mężczyźni i szczerze sobie wyjaśnili temat. W przeciwieństwie do sekundującej gówniaterii
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl