KaRcio'wa - Galeria prac ;)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

KaRcio'wa - Galeria prac ;)

Post autor: KaRcio_we »

Co prawda jestem nowy na tym forum, ale postanowiłem wrzucić swoje prace ;) To na razie tylko WIPy, ale sukcesywnie do przodu... :D
Ostatnio zmieniony 24 sty 2009, o 12:34 przez KaRcio_we, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

Witamy na forum :). Na podstawie tych fotek ciężko coś więcej ocenić, ale zapowiada się całkiem fajny oddział. Ogólnie masz u mnie spory plus za jesienną tonację.

KOCHAM POMARAŃCZ :D :D :D
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

Wiem, wiem jeszcze za wcześnie na opinie, ale myślę, że jak wreszcie skończy się szkoła, będę miał dużo czasu na zrobienie całego oddzialiku ;)

Co do jesiennej tonacji, to generalnie niektórzy "marudzą", że dużo osób gra WE i w ogóle... więc jak obrałem sobie jak cel odmienić ta armię na swoje potrzeby i tak zrodziło się założenie jesiennych barw ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Stonuj nieco te najbardziej jaskrawoczerwone elementy i będzie naprawdę fajnie :)

Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

Kolejna praca w przygotowaniu ;)
Tym razem Glade Guard :D Liczę na konstruktywną krytykę... Nadal trzymam sie "jesiennej kolorystyki"

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 3 sty 2009, o 10:56 przez KaRcio_we, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Brożek
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Brożek »

Za ciemne zdjęcia, żeby ocenić ;)

Ogólnie sam zastanawiam się nad zrobieniem moich elfiaków na 'autumn' ale jeszcze się nie do końca przekonałem :P

Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

Masz racje zdjęcia były stanowczo za ciemne, ale spox już poprawiłem mam nadzieję, ze teraz są lepsiejsze :D

Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

Tym razem po części z nudów zabrałem się za konwersje Wild Ridersów ;) Oto pierwszy z nich ;P Wiem, że nie jest idealny, ba nawet bardzo dobry nie jest, ale to druga "rzeźbo- konwersja" w moim życiu ;) Co o nim sądzicie ??

Obrazek

Obrazek

Więcej zdjęć tutaj:

Awatar użytkownika
Squll
Wałkarz

Post autor: Squll »

Całkiem fajnie ":D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ciekawy pomysł, ale usuń znaki krasnoludzkie z toporków, bo zbyt się rzucają w oczy...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

ok ok ]:-> procreate rulez itd ale futerko technicznie nie jest takie idealne chociaz nie takie zle ]:->
sproboj moze nozykiem albo wykalaczka robic naciecia od spodu tak jakby nakladajac kolejne warstwy ciec (tak wiem jak to brzmi) od gory zeby masa nachodzila na poprzednie warstwy juz wyryte (te ponizej) i zaczynajac na spodzie pelerynki konczonc na gorze daje nam wymarzony efekt futerkowy ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
KaRcio_we
Pseudoklimaciarz

Strasznie dawno mnie tu nie było :shock: Dlatego teraz cuś małego ode mnie;
jeden z dwójki Szczurków tworzących Jezzail'a :wink: Póki co skończone jest tylko futerko i skóra (nie licząc łap i ogona, bo na nie mam inną koncepcje kolorystyczną) ;)

Generalnie fotka pleców jest ciut do dupy, bo zlewa i rozjaśnia cały efekt (w rzeczywistości jest ciemniejszy) ::/: Postaram się jutro, zrobić lepsze zdjęcia przy normalnym świetle ;)

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Zapowiada się ciekawie. Czekam na postęp w pracy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Chuck Norris

Post autor: Łukasz_ »

Dokładnie, narazie zapowiada się naprawdę ciekawy model. Futerko i skóra wydają się całkiem przyjemne. Więcej niestety trudno powiedzieć. Z niecierpliwością czekam na dalsze postępy :wink:

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Podoba mi się kolorystyka, czekam na więcej!

ODPOWIEDZ