CZAS APOKALIPSY, 10/01/2009, WARSZAWA
Skoro masz czarke na coldonie to wystaw ja na nim - po co myslec o proksach (jesli jednak nie zamierzasz wystawiac jaszczurki, to sorki, ale ten proks nie przejdzie). Natomiast same konie zamiast dard riders - sorki, ale tez nie.olo1 pisze:czy 5 koni imperialnych może proxować dark riderów?
i czy czarodziejka na coldonie może proxować czarke na dark stedzie?
Niechetnie dopuszczamy proksy a jak juz to raczej te lekkie typu: silver helm zamiast dragonprinca, albo zwykli orkowie z wloczniami zamiast savage orkasow z wloczniami.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Potężne wampiry na 2000 zgłoszone. Morituri vos salutant.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
dobrze by było gdyby obok imion zgłoszonych pokazałaby się armia jaką grają
i luźna propozycja sparowania w pierwszej bitwie high elfów z dark elfami
orków z krasnoludami, skavenów z lizakami w miarę możliwosci i wzajemnych odwiecznych wrogów.
orków z krasnoludami, skavenów z lizakami w miarę możliwosci i wzajemnych odwiecznych wrogów.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Wampirów z Tomb Kingami?Murmandamus pisze:dobrze by było gdyby obok imion zgłoszonych pokazałaby się armia jaką grają
Buuu, nie mam odwiecznych wrogów w obozie dobra, chyba tylko imperium trochę, ale imperium ma dużo odwiecznych wrogów - demony, mortale, bestie chyba są w kolejce przed wampirami.
- swieta_barbara
- habydysz
Jesli ktos wyslal zgloszenie, ale nie ma go na liscie, prosze do mnie na PM. 2 rezerwowych na lawce Dobrych. Otro.