wersja 1.1
Moderator: Bania
wersja 1.1
Jakie wrażenie z nowej wersji WARa? Kilka IMHO pierdół (wklejanie itemów w rozmowy), ale kilka fajnych zmian (wydaaajność, PQ dla 1-3 osób) tu się znalazło.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
ten pierół to cudowna rzecz, obecna od zawsze w WoWie - jej brak tutaj naprawde denerwowal...
wazna zmiana to latwiejszy sposob lockowania zon. dzis udalo nam sie zlockowac Chaos Wastes i juz bylismy myslami w Inevitable City ale sie odbilismy od Mawa ;P Dzis biegajac po oRvR jakies 4-5h zrobilem 400k expa i 2 levele renownu do tego zdobylem 2 setowe itemki... wczesniej tak sie nie dalo wiec uwazam 1.1 za dobry progonostyk...
wazna zmiana to latwiejszy sposob lockowania zon. dzis udalo nam sie zlockowac Chaos Wastes i juz bylismy myslami w Inevitable City ale sie odbilismy od Mawa ;P Dzis biegajac po oRvR jakies 4-5h zrobilem 400k expa i 2 levele renownu do tego zdobylem 2 setowe itemki... wczesniej tak sie nie dalo wiec uwazam 1.1 za dobry progonostyk...
a mi najnowszy patch cos sknocil z grafa i dzwiekiem
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Kilka błędów się z patchem pojawiło ale ogólnie jest fajnie.
Tomash motyw z wklejaniem przedmiotów to standard. W LOTRO też to funkcjonowało. Usprawnienie działania czatów był dobrym pomysłem.
Bania na jakim serwerze grasz? Na ABP wczoraj próbowaliśmy zamknąć Praag. Mieliśmy już 93VP. Niestety destro w końcu się zmobilizowali i skutecznie odbili lokacje. Ale walki były długie i wyczerpujące.
Brawa za wprowadzenie nowego systemu w orvr!
Tomash motyw z wklejaniem przedmiotów to standard. W LOTRO też to funkcjonowało. Usprawnienie działania czatów był dobrym pomysłem.
Bania na jakim serwerze grasz? Na ABP wczoraj próbowaliśmy zamknąć Praag. Mieliśmy już 93VP. Niestety destro w końcu się zmobilizowali i skutecznie odbili lokacje. Ale walki były długie i wyczerpujące.
Brawa za wprowadzenie nowego systemu w orvr!
Właśnie, może mi ktoś opowiedzieć co dokładnie się zmieniło w oRVR (prócz kolejnego suwaka z kolejnym influencem ) w tym patchu? Bo ekipa z mojej gildii "coraz bardziej casualowo" jest obecna na serwerze i nie miałem jeszcze możliwości ogrania sobie nowego orvr.
Gram na Burloku. Ogolnie lockowanie Praag i Chaos Wastes zajelo orderowi okolo 9h przy czym ciagle aktywne byly 3 warbandy. Niestety destro zebralo znaczne sily w Maw i zrobili bardzo dobrego tank shielda przy schodach + tona AOE no i moby ktore tam sie respawnuja to sami herosi 42 levl wiec sie nie udalo
Srogo
Dość powiedzieć, że dzisiaj sytuacja się odwróciła i to my atakowaliśmy imperialną fortecę Orderu. Naprawdę dzieje się, zone'y w T4 się da w 1-2h przejąć przy dobrej organizacji.
Szkoda tylko, że same fortece są nie do zdobycia. Za duże lagi, tylko jedne schody prowadzące do komnaty z lordem, nie jest wesoło.
A i pochwalę się, że własnie z gildią wyczyściliśmy Bloodwrought Enclave i Bilerot Burrow (2 insty w Inevitable City na rank 40).
Szkoda tylko, że same fortece są nie do zdobycia. Za duże lagi, tylko jedne schody prowadzące do komnaty z lordem, nie jest wesoło.
A i pochwalę się, że własnie z gildią wyczyściliśmy Bloodwrought Enclave i Bilerot Burrow (2 insty w Inevitable City na rank 40).
niestety pomimo poprawek nie unikneli bagow:
1. heavy metalowy plaszczyk po nalozeniu barw gildii sie krzaczy
2. mialem problem ze skonczeniem niektorych questow, bo mnie informowalo, ze mam przepelniony plecak, pomimo tego, ze w kazdej sakwie mialem wolne miejsce (to udalo mi sie zalatwic - okazalo sie, ze dwa przedmioty byly "poza" plecakiem i blokowaly go - nie pytajcie mnie, jak to mozliwe...)
3. czesciej mi sie gra wiesza - zwlaszcza przy wgrywaniu lokacji...
4. wprawdzie to nie bag, ale bardzo irytujace jest usuniecie klikania PPM na postaciach w "social" (teraz zapraszac do party trzeba poprzez wpisanie komendy w chacie...)
mielismy tez baga w kanalach - przebieglismy kawalek nie widzac zadnego szczura, po czym nagle wszystkie sie pojawily i bylismy w d...
poza tym gra mi sie ciagle podoba
1. heavy metalowy plaszczyk po nalozeniu barw gildii sie krzaczy
2. mialem problem ze skonczeniem niektorych questow, bo mnie informowalo, ze mam przepelniony plecak, pomimo tego, ze w kazdej sakwie mialem wolne miejsce (to udalo mi sie zalatwic - okazalo sie, ze dwa przedmioty byly "poza" plecakiem i blokowaly go - nie pytajcie mnie, jak to mozliwe...)
3. czesciej mi sie gra wiesza - zwlaszcza przy wgrywaniu lokacji...
4. wprawdzie to nie bag, ale bardzo irytujace jest usuniecie klikania PPM na postaciach w "social" (teraz zapraszac do party trzeba poprzez wpisanie komendy w chacie...)
mielismy tez baga w kanalach - przebieglismy kawalek nie widzac zadnego szczura, po czym nagle wszystkie sie pojawily i bylismy w d...
poza tym gra mi sie ciagle podoba
"I fart in your general direction"
2) patrz na war-europe/#/news - dodano tzw. overflow plecaka
3) dziwne, bo mi działa o wiele lepiej i szybciej
4) prawdziwi mężczyźni wszystko wpisują z linii komend. WSZYSTKO
Ale ogólnie nowy patch spowodował, że I Jizzed In My Pants
3) dziwne, bo mi działa o wiele lepiej i szybciej
4) prawdziwi mężczyźni wszystko wpisują z linii komend. WSZYSTKO
Ale ogólnie nowy patch spowodował, że I Jizzed In My Pants
troche to niedopracowane...Tomash pisze:2) patrz na war-europe/#/news - dodano tzw. overflow plecaka
nie prawdziwi mezczyzni, tylko dzieci internetuTomash pisze:prawdziwi mężczyźni wszystko wpisują z linii komend. WSZYSTKO
No widzisz, masz problemy z sygnaturą. Gdybyś był techgeekiem, ustawiłbyś sobie na jakimś serverze skrypcik regularnie zaciągający wszystkie trzy obrazki, sklejające je w jeden duży obrazek, a potem ew. robiący resize do sensownej wysokości
Hej, mogę Ci nawet taki zrobić?
Hej, mogę Ci nawet taki zrobić?
bla, bla, bla... ja jestem humanistaTomash pisze:No widzisz, masz problemy z sygnaturą. Gdybyś był techgeekiem, ustawiłbyś sobie na jakimś serverze skrypcik regularnie zaciągający wszystkie trzy obrazki, sklejające je w jeden duży obrazek, a potem ew. robiący resize do sensownej wysokości
skoro nalegaszTomash pisze:Hej, mogę Ci nawet taki zrobić?
co potrzebujesz?
Pobawię się dziś trochę, nie potrzebuję chyba nic
Na wardb trza się rejestrować żeby mieć takie sigi?
Na wardb trza się rejestrować żeby mieć takie sigi?
wlasciwie nie tyle sie przycina, co wgrywa, i wgrywa, i wgrywa... musialem wylaczyc gre przez managera zadanArtein pisze:A co do przycinania się na ekranie ładowania, racja pojawia się taki problem.
Sprawdź PMSzaman pisze:skoro nalegaszTomash pisze:Hej, mogę Ci nawet taki zrobić?
co potrzebujesz?
Fajnie fajnie chłopaki Ja z bratem śmigamy po Tier 2 na KArak Eight Peaks, więc jeśli ktoś ma tam Destro i potrzebuje influenca do ORvR to zapraszam --> w temacie o serwerze podałem moje postacie (lvle większe już, ale co tam.
PArę bajerów w patchu fajnych, ale mnie też irytuje ze z sociala nie mogę np talk czy inv zrobić. ORvR to kapitalna sprawa - nagle w weekend zaroiło się tam od graczy Jaką masę Orderowców tam sklepaliśmy Poza tym nawet we 2óch dajemy radę BO odbić jak nie ma chętnych.
A skąd te paski bierzecie w podpisach ??
PArę bajerów w patchu fajnych, ale mnie też irytuje ze z sociala nie mogę np talk czy inv zrobić. ORvR to kapitalna sprawa - nagle w weekend zaroiło się tam od graczy Jaką masę Orderowców tam sklepaliśmy Poza tym nawet we 2óch dajemy radę BO odbić jak nie ma chętnych.
A skąd te paski bierzecie w podpisach ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild