Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Mudżahedin
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... ce+cardiff
MAM PYTANIE DO WSZYSTKIECH CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TE GŁOWY OD Lord of Slaanesh ?? KIEDYŚ BYŁY NA STRONIE PRODUCENTA ALE MOŻE JESZCZE GDZIEŚ MOŻNA JE KUPIĆ WIE KTOŚ?
MAM PYTANIE DO WSZYSTKIECH CZY KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TE GŁOWY OD Lord of Slaanesh ?? KIEDYŚ BYŁY NA STRONIE PRODUCENTA ALE MOŻE JESZCZE GDZIEŚ MOŻNA JE KUPIĆ WIE KTOŚ?
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
http://www.zgielk.pl/index.php?option=c ... &Itemid=34
bardzo ciekawy chaos kolegi świetnie utrzymana koncepcja. Ma on dużo zabawek którymi sie ie chwali np Blodek z FW MAmut chaosu Emperors dragon i większość armi i to nie na 1500pts ale lekko ponad 3k (empire ma chyba największe ) nie mówiac o miesice do 40k i mordheima ale to już do innego działu choć rozegrali keidyś wielko bitwę IG vs Demony zdjęcia robią ogormne wrażenie wrzuce je tu kiedyś
bardzo ciekawy chaos kolegi świetnie utrzymana koncepcja. Ma on dużo zabawek którymi sie ie chwali np Blodek z FW MAmut chaosu Emperors dragon i większość armi i to nie na 1500pts ale lekko ponad 3k (empire ma chyba największe ) nie mówiac o miesice do 40k i mordheima ale to już do innego działu choć rozegrali keidyś wielko bitwę IG vs Demony zdjęcia robią ogormne wrażenie wrzuce je tu kiedyś
eeee tam...
ten sztandar to nic w porownaniu do tego jakwyglada ten na dioramce gdzie walczy Knight Panthery ze sztandarowym jakichs arabow... to jest dopiero cos!
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
To juz było zdaje się - ale dobrego nigdy za wiele:ten sztandar to nic w porownaniu do tego jakwyglada ten na dioramce gdzie walczy Knight Panthery ze sztandarowym jakichs arabow... to jest dopiero cos!
http://www.coolminiornot.com/181591
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
-
- Warzywo
widać że do tej armii zestaw baterii potrzebny
wizualnie miazga miazga i jeszcze raz miazga, już widzę minę przeciwnika po rozstawieniu się , no i dekoncentruje taka armia na pewno oponenta
Imo najlepsza armia jaką widziałem (pomysłowość / efekt)
chciałbym taką mieć
wizualnie miazga miazga i jeszcze raz miazga, już widzę minę przeciwnika po rozstawieniu się , no i dekoncentruje taka armia na pewno oponenta
Imo najlepsza armia jaką widziałem (pomysłowość / efekt)
chciałbym taką mieć
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wygląda świetnie, choć osobiście wolałbym gdyby płomienie były namalowane. nie podoba mi się idea figurek na baterie, kojarzy mi się z zabawkami dla dzieci :/
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
hehe zaskocze Cie -> to jest zabawa dla dzieci
idea genialna sam probowalem zrobic takie szkieleciki, mialy byc normalne szkielety tylko z oczu mordki i miedzy zeber mialy tryskach nerkromenskie zielone plomienei ciekawe z czego to zrobil wydaje mi sie ze jakas zywica ma ktos pomysl ?
idea genialna sam probowalem zrobic takie szkieleciki, mialy byc normalne szkielety tylko z oczu mordki i miedzy zeber mialy tryskach nerkromenskie zielone plomienei ciekawe z czego to zrobil wydaje mi sie ze jakas zywica ma ktos pomysl ?
pierwsze takie mile jako odmiana:
tak to klocki lego
a drugiego nie znalazlem na forum wiec wklejam...
to normalna skala?
tak to klocki lego
a drugiego nie znalazlem na forum wiec wklejam...
to normalna skala?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.