No to sie wpisze :p
Karol 'Młody' Pietrowicz
Gdańsk
Gram skavenami od początku kariery batlowej czyli 2,5 roku .
Na turniejach zaczynałem od pozyczanych woodów i lizaków bo nie miałem jeszcze własnej armii.
No i czym gram:
Normalne szczury :
seer na dzwonie,2elektro, bsb sztormówa
3xclany, z ratlingami lub bez
2xslawy
2xkopacze,2xjezzaile
2 latary
Karol Budda Rzeczycki
Lublin Moria Green Team
zbieram 5 lat gram 3
gram roznie, nie mam typowej rozpy, zazwyczaj mam kopaczy, plagusow i censerow; tyle niewolnikow, nightow i globow co klanow.
i tyle. pzdr.
Chory
Gdynia
gram(Młody pozyczysz mi Skavy na Lublin )/łem Skavenami od Teleportu 2003
Wczesniej 2 lata VC.Teraz HE a w miedzy czasie DE i czastkowo Dwarfy z WE
Armia taka jak Młodego(tzn Młodego jest taka jaką była moja wczesniej :p )
Ogólnie najbardziej uniwerslane złozenie armi i w tym zestawieniu Skavenami na kacu po paru godzinach snu mozna przeciwników wciągać nosem Bo skaveny to silna armia
Wpisuję się na listę, bo mnie się ta ideja podoba. Na portalu warseer.com gracze skaveńsy mają własny wątek i rośnie on w przyroście ... no, tym takim większym.
Krzysiek (ksywy brak)
(tu jak prawdziwy skaven - w czasie testowania nowej broni )
Żadne miasto, tylko wieś : Pilchowice, koło Gliwic, Górny Śląsk
Klub: "Schwarze Pferd" (Czarny Kuń, jak ktoś nie zna mowy Goethego)
Ile gram skavenami? Zbieram od 12 lat, gram 11. Największa horda wystawiona w bitwie: 8.000 (6 ed)
Brak typowej rozpiski, ale jestem wielkim admiratorem SoC-u. Który zniknie za jakiś czas. Poza tym lubię sobie podzwonić.
Pozdrawiam Współbraci w serze!
EDIT: taką fotę znalazłem, to wstawiam. A co. Oprócz grania robię różne inne dziwne rzeczy.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2007, o 17:59 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 3 razy.
ksywa: Motor
miasto: Lublin
klub: Moria (Motoria;p)
ile gram: rok
jak gram: na początku Eshin z SOC, później elektrownia/Skryre (taki zawód ) nie ma to jak napieprzać duże ligtingi i z ratlinga 4 kośćmi;) teraz kombinuję z Greey Seerem na dzwonku, BSB, Priestem, Mnichami, Censerami i Stormverminami.
Poza tym pociskam w Mordheim Eshinem
Pozdro
Przemek "Szary" Jacko
Częstochowa/Kraków
Chest of Colors Studio
Skaveny są moją pierwszą armią, od przeszło 7 lat już. Uzbierało się tego ponad pół tysiąca...
Z rozpiskami eksperymentuje. Ale ogólnei jestem zwolennikiem prawdziwej hordówki, zwłaszcza spod znaku mnichów zarazy Pestilenu. I upatruje oczywistej siły w slavach
Ksywa: Mithril
Miasto: Zabrze
Klub: ZKF - Zabrzański Klub Fantastyki
Ile gram skavenami: więcej niż pół roku
Jak gram ( rozpiska w przybliżeniu Smile): wszystkie kombinacje oprócz mouldera - niekiedy ratogry i giant raty ale herosi z mouldera nigdy.
Lech Wokal
tytułuję się vocal a na gildii- skrolk
Kraków
wolny strzelec;)
moja druga armia po bretce którą niecnie sprzedałem;] z 7 lat gry szczurami.
gram tym na co mam ochotę... od eshinu na klockach, przez czysty eshin, full magię po warlordową hordę bez magii;) zalezy od aktualnego nastroju... ostatnio wardlord, bsb, mag i jakies 300 myszy na 2k;] w każdym razie lubię urozmaicenie, zmiany i eksterminowanie.. znaczy eksperymentowanie.. znaczy oba:P (ach te piękne szczurze słowa:D)
Szary... ktoś jeszcze by pomyślał że masz pół tysiąca punktów a nie modeli:P ja będę musiał zrobić inwentaryzację szczurów na nowy rok bo się nazbierało tego i nie wiem co posiadam obecnie w pełnej wersji:)
Michal Konieczny "Gobos"
Poznan
Strefa Zero
gram szczurami od ok. 2,5 roku, wczesniej O&G. ostatnio zawiedziony i znudzony plewnoscia szczurow zaczalem zbierac DE
gram... roznie. w 6ed pod koniec meczylem seera, w 7ed zagralem nim 1 bitwe i zaluje turniejowo najlepszy eshin na klockach, najfajniej gra sie warlordem i horda 250-300 modeli. rat ogry rox
Kuba Knitter Fuzzy
Gdansk
beda chyba ze 3 lata grania, skavenki to moja pierwsza armia
kiedys zawsze gralem na seerze na dzwonku, 2 magach, bsb i maszynowni, a ze tak naprawde na 7 edycje w ogole jeszcze nie gralem, to teraz jeszcze nie wiem jak bedzie wygladac moja rozpa
Szary pisze:Uzbierało się tego ponad pół tysiąca...
czemu tak mało?
ksywa( o ile można to tak nazwać ): Stachu
Legionowo ( ale tak na prawde jakaś wieś koło L-wa)
czas: all battle life, czyli już prawie 5 lat
Jak gram? Różnie. Najbardziej podoba mi sie klimatyczna opcja na masie giant ratów i master moulderze z killing blowem, ale gram tym tylko 4fun. Zwylke taki skaveński standard, czasem z dzwonem czasem bez...
Imie Nazwisko: Mateusz Szymkowiak Ksywa: jupi Miasto: Kościan Klub: Strefa Zero Ile gram skavenami: no tak 2 lata wyszły Jak gram: przedewszystkim na czystych skavenach z warlordem za sterami i 2 elektrykami moim osobistym combem plagusów [13 ataków+lord] i oczywiscie latarka musi być (kiedyś mi wygrała cała bitwe strzałem z siła 2 ) reszta to różnie ale zazwyczaj jeden TT się znajdzie a jak bore drugi oddział to go nie awansuje do TT Jak NIE gram: na eshinie na serku i dzwonku (grałem raz) na storm banerze no i na Moulderze (chyba że giant raty a kiedyś swormy)
Kamil Guzowski
Scor'teil / Falioneth
Warszawa/Żyrardów/Marki/ale tak w zasadzie to dążę do dominacji na skale światową
Skavenami gram "już" od pół roku...
W klubie żadnym nie jestem bo władza jest po to by ją brać nie aby się nią dzielić.
Jak gram ? Skutecznie :] No, przynajmniej się staram.
Normalnie mniej więcej taki standard 2clanrat 2slave, tunneling team, ratlingi ile wlezie plague monks z censer bearers plague prist a reszta to już różnie
No teraz w końcu i ja mogę się przedstawić, kiedy mam szczurów na jakieś 2500 pkt
Lokacja: Żyrardów
Reszta: niezrzeszony, nie gram na turniejach wszelakich... zbieram głownie, gram raz na miesiąc, ale poprawię tą statystykę.
Ulubiona rozpa: dużo mnie. Nie lubię czarować, bo i tak mam pecha w kościach i nie wchodzi nic. Wystawiam najczęściej armię opartą na stormbannerze i reszta to horda śmieci, które lecą do wroga kupą. No jest jeden elektryk bez zabawek tylko po to żeby nieść 2xDS.