Wkładając linki w przedostatnim temacie ich też się zdziwiłem...modele bardzo piękne.....wole dać 180-200zł za takie niż za jakieś modele GW za przeproszeniem....
Mi tam te się bardziej podobają
to tak jakby porównywać nowe ferrari do 15 letniego Uno a cena nie jest dużo większa .... (choć oczywiście nie wszystkim odpowiada estetyka figurek GZ)
"Zadziwiające, co w danej chwili ludzie potrafią uznać za znakomity pomysł." T. Pratchett
No...podobno gamezone ma piękne detale, ale dużo jest niedopracowań, typu szczeliny, dziury, inny mi słowy trzeba dużo GS dać, bądź szpachlówki.
Ale szczerze, wole się męczyć, bo GW nie robi modeli idealnych, moim zdaniem są płaskie, i też mają nadlewki, czasem części nie pasuje itp. ale to tylko moje zdanie.
A te Vampiry są przepiękne, szkoda, że nie mają lanc, bo w zasadach powinny mieć, ale no cóż, z mieczami też piękne są.
Aha...koleś ze sztandarem wypas
Przesadzacie, blood knighci od GW wcale nie stoja w miejcu, maja sporo detali i tez sa ładne. Ja tam kupie ich na bohaterów bo tych to mało ładnych jest od GW...
Ja do tej pory opierałem sie na konwertach z Konfrontacji - Scavengers of Acheron http://www.rackham-store.com/index_us.htm i muszę przyznać że już same szkapy są fajne a co dopiero jeźdźcy.
Fakt że drogo wychodzi bo za boxa 3 z 50,-PLN jak kupowałem hurtem ale w końcu figurek sie nie kupuje co tydzień