Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ice-T - widziales je bo ostatnio wrzucilem te zdjecia do działu "Galeria"
Listki to faktycznie brzoza, a ruinki sa produkcji GW. Bruk, schodki itp. zrobilem z GS'u.
w galerii CofC albo w dziale galeria tutaj na forum wiecej fotek.

Listki to faktycznie brzoza, a ruinki sa produkcji GW. Bruk, schodki itp. zrobilem z GS'u.
w galerii CofC albo w dziale galeria tutaj na forum wiecej fotek.
Gratuluje wyobrazni...SauruS PoweR pisze:Aha czyli łeb poterznego star dragona lezy w błocie, a dragoni po nim galopuja tak? bez sensu
pozdro

Kiedyś w szkole podstawowej a był oto już jakis czas temu miał taki przedmiot jak język polski i często było trzeba zrobić analizę i "zgadnąć" co autor miał na myśli. W tym przypadku wydaje mi się , że chodziło o to ze tych dragonów otacza jakaś magiczna moc i mgła i widzisz tylko ,że pośród nich znajduje się smok . Czyli nie widzisz całego tylko jego głowę i łapę.SauruS PoweR pisze:Aha czyli łeb poterznego star dragona lezy w błocie, a dragoni po nim galopuja tak? bez sensu
pozdro
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Cóż, generalnie załozenie bylo takie, zeby smok imitowal wylaniajaca sie ze skał bestie, ktora pomaga, jak to kiedys mialy smoki w zwyczaju, elfom.
Jak ktos woli widziec tratowanego smoka przez koniki to spoko, nikt mu przeciez tego nie broni, ja sam nie bede sie usilnie upieral przy jakies tam mojej wizji, bo mial to byc poprostu filler i nie mialem co zrobic z czesciami od smoka.
Jak ktos woli widziec tratowanego smoka przez koniki to spoko, nikt mu przeciez tego nie broni, ja sam nie bede sie usilnie upieral przy jakies tam mojej wizji, bo mial to byc poprostu filler i nie mialem co zrobic z czesciami od smoka.

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
przeciez ta kawaleria jedzie obok smoka..a nie po smoku 

plastikowe zabaweczki, głupio by mi było takimi figurkami grac, szczególnie tym drag-queen championem
smok na podstawce też wygląda źle ,wygląda jakby przeciskał się przez jakiś tunel (a raczej zablokował się w nim, do tego ma idiotyczną zbroje na łbie
edit: fotka od tyłu/z góry by się przydała bo widze tam jakiś ogon który może ratuje oddział trochę
smok na podstawce też wygląda źle ,wygląda jakby przeciskał się przez jakiś tunel (a raczej zablokował się w nim, do tego ma idiotyczną zbroje na łbie
edit: fotka od tyłu/z góry by się przydała bo widze tam jakiś ogon który może ratuje oddział trochę