W sumie z powodu burzy jaka sie powoli rozpetuje na temat avatarow, chcial bym prosic wszystkie osoby ktore jeszcze mialy by w podpisie tych zomowcow o wywalenie tego.
Nie jest to juz smieszne. Jest duze i tak samo moze przeszkadzac jak kot od ktorego sie wszystko zaczelo.
Nie jest to juz smieszne. Jest duze i tak samo moze przeszkadzac jak kot od ktorego sie wszystko zaczelo.
Ja w ogóle nie wiem o co chodzi... Zomowcy w podpisie są bardzo zabawni, kto z kałachem jest wypasiony, obecny gif qwera też jest fajny. W czym one wam przeszkadzają? Kiedyś ktoś miał taki avatar który był gifem i przedstawiam Azjatkę skaczącą i słuchającą muzyki. Było widać jej cycki. On mi nie przeszkadzał, ale... rozpraszał Z wiadomych powodów. A w czym kot rozprasza? No bo chyba nie z tych samych co ta Azjatka
Tak a propo to jak w ogóle sie gify lub obrazki wrzuca w podpis?
Tak a propo to jak w ogóle sie gify lub obrazki wrzuca w podpis?
IMG code (komendę masz powyżej przy pisaniu posta), a wcześniej najlepiej wrzucić obrazek na jakąś stronę z hostingiem obrazów: imageshack, fotosik czy photobucket.Heinrich_von_Tod pisze: Tak a propo to jak w ogóle sie gify lub obrazki wrzuca w podpis?
O temacie później, bo jestem w .. pracy.
Może - patrz nasza rozmowa.wafi pisze:wlasnie zobaczylem to co zrobil tomashi jak dla mnie posunol sie za daleko...
Nad możliwością banowania img (i innych tagów, lub w ogóle całego bbcode) w sygnaturach prace trwają. W sensie jest mod, ale trzeba go zaadaptować do naszej wersji Categories Hierarchy - na forum CH już jeden dobry człowiek zaoferował pomoc.
Poza tym myślę o migracji na phpbb3 kiedy już wyjdzie jakiś sensowny Release Candidate, ale to się pobawię na jakiejś osobnej kopii bazy forum i zobaczymy co z tego wyjdzie.