2250 Dark Elves
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
2250 Dark Elves
Wizard Lord 4lv pegasius
focus familiar
dispell scroll
lifetaker
wizard 2lv
dispell scroll
darkstar cloack
Death Hag BSB
Claudron of Blood
2x5 Dark Riders rxb
2x5 Harpies
10 Crossbowmen bez tarcz
14 Executoniers fcg
banner of murder
14 Black Guard fcg
Banner of Hag Graef
2x5 Shades z dwurakami
2xBolt Thower
War Hudra
i co o tym sądzicie?
focus familiar
dispell scroll
lifetaker
wizard 2lv
dispell scroll
darkstar cloack
Death Hag BSB
Claudron of Blood
2x5 Dark Riders rxb
2x5 Harpies
10 Crossbowmen bez tarcz
14 Executoniers fcg
banner of murder
14 Black Guard fcg
Banner of Hag Graef
2x5 Shades z dwurakami
2xBolt Thower
War Hudra
i co o tym sądzicie?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jego ochroną jest focus familiar. Więcej mu nie potrzeba. A wolę go mobilnego na pegazie.
exy dobre tylko na niektore armie...moze z assem z KB i + D3 atakami byly by bardziej przezywalne ale drogo to wychodzi...nawet z wardem na 5+....Nie wiem jak wy ale ja za czesto zlewam :/...Sam mam 20tke, uwielbiam modele i czasem wystawiam takich 14tu ale tak raczej bez rewelacji...w poprzedniej edycji zdarzalo mi sie tez wystawiac ich z bannerem + D6 cali do szarzy...ale tego juz nie ma...
Tylko widzisz Murm...Jak masz focusa na duzej to sie raczej nia bedziesz kitral...A wiec life taker sie marnuje...
Mysle,ze rozpa z lordem na smoku i dwa razy Cok, RoH i Caddym mialbys lekki problem...Ale moze sie myle![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdro
Tylko widzisz Murm...Jak masz focusa na duzej to sie raczej nia bedziesz kitral...A wiec life taker sie marnuje...
Mysle,ze rozpa z lordem na smoku i dwa razy Cok, RoH i Caddym mialbys lekki problem...Ale moze sie myle
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pozdro
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a nie prawda wstarczy że jestem za domkiem odwrócony i pojdzie life w cos co jest za mną a czarem potnę z wyvranego punktu.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
przytulony do domku w razie zagrożenia ostrzałem. A tak to pomyka po planszy i jest elastyczny w użyciu.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
taka już ze mnie plewa. Nigdy nie mialem zwyczaju dawac na wiz lorda warda, nawet w 6ed. po prostu tracę dzięki temu potencjał magiczny.
Sorc 4 poziomu na pedziu to jest bardzo słaby pomysł zwłaszcza tak złożony. Społawia ja 10 glade guardow jak nie zabija
.
A lifetaker i scroll sie zaliczaja do tego twojego potencjału magicznego?
pozdro
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Życie tracisz nie potenjałMurmandamus pisze:taka już ze mnie plewa. Nigdy nie mialem zwyczaju dawac na wiz lorda warda, nawet w 6ed. po prostu tracę dzięki temu potencjał magiczny.
A lifetaker i scroll sie zaliczaja do tego twojego potencjału magicznego?
pozdro