PMOTM 18 - Bertrand Zawadiaka z Bergerac

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
ZoRo
Powergamer Rozpiskowy

PMOTM 18 - Bertrand Zawadiaka z Bergerac

Post autor: ZoRo »

Witam witam i o droge pytam -> praca juz mocno zaawansowana pozostalo tylko piorko na czapce i dokonczenie juz i tak niezle wygladajacej podstawki aktualne zdjecia zamieszczam (probuje) ponizej:

dla niedomyslnych jest do Bertrand Zawadiaka buszujacy po lasach, grabiacy bogatych/zlych i dajacy biednym (pieniadze i jedzenie), dostal od panienki z jeziorka czarna strzale ktorej jeszcze tu nie widac

podklad nalozylem 5min temu 2 min temu wlaczylem aparat, za chwile pokonam image shack'a i beda foty ale na lepsze zdjecia trzeba czekac do swiat jak przyjedzie brat z lustrzanka i statywem ;) zreszta po tych fotach i tak widac ze nic jeszcze prawie nie zrobione ale sa swieta i bedzie czas na posiedzienie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdro

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Niewiele widać na tych zdjęciach, złapałeś ostrośc na ten materiał za figurką. Poza tym biała figurka na białtm tle - not good.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

ZoRo
Powergamer Rozpiskowy

oo mi sie te foty nawet nie laduja ;p
ale ze chwile przy nim posiedzialem i udalo mi sie wychodowac nowe zdjecie to prosze

Obrazek

a ja mam cos nowego
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nie wiem tylko skąd taki biały szit się wziął na fotkach może muszę obiektyw wytrzeć o_O.
W każdym razie jeszcze kilka poprawek na nim + podstawka i gotowe :D

ZoRo
Powergamer Rozpiskowy

up na gorze :D

Awatar użytkownika
Grzelak
Wodzirej

Post autor: Grzelak »

Bardzo ładnie :P choć to piórko mogłoby być ładniej pomalowane ( widać podkład, dziwny kolor rozjasnienia )

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

no, piórko była raczej pociemniane niż pojaśniane hehe
ciekawy pomysł, fajne zdjęcia a malowanie średnie

smurv
Warzywo

Post autor: smurv »

oczy straszne :O

Awatar użytkownika
Chmura
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Chmura »

te dwie kropeczki w miejsce zrenic wygladaja przerazajaco. Po za tym dobrze by bylo jakbys umiescil zrenice tak aby patrzyl w kierunku strzalu a nie zupelnie gdzies indziej. Po za tym jak na poczatki to calkiem wporzadku to wyglada. Jedynie to piorko popraw i bedzie cacy.

ODPOWIEDZ