Wight Lord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Jak szkielet Nurgla jest OK

Ale jako normalny szkiel to mi się już nie podoba... To, że jest zalany farbą to już wiesz ;) Ale jakoś cieniowanie mi tez nie podchodzi - szczególnie na tarczy - wydaje mi się, że brak tu trochę dokładności w malowaniu... Poza tym podsatwka też taka sobie...

Za to za plus wzorek na tarczy - sam nie wiem czemu mi się podoba, ale sympatyczny jest :)
I jeszcze jedno - dobór kolorów - bardzo na PLUS :)

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Ja nie mam bladego pojecia dlaczego on sie wam kojarzy z Nurglem.. Tak go ogladam i ogladam i ni widu Nurgiel. Jedynie ma mietowa zbroje. Kosci tez nie sa jakies zgnile, po prostu maja szaro-niebieski odcien (zdjecie troche je pociemnilo).

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Odpowiem za siebie 8)

Po prostu na figsie jest za dużo farby - powoduje to, że krawędzie figsa się rozmywają, farba je zaokrągla, dzięki czemu tworzy się taki zajebisty szkiel-glut :)

Mam nadzieję, że rozumiesz bo zaczynam sam mieć trudności w czytaniu ze zrozumieniem siebie... ;)

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

Coś w nim jest... ( w tej zieleni ) :D. Nom koledzy mieli rację pozalewany ten model jest trochę... ;/, a poza tym to OKI

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Kolego dostajesz wlasnie ostrzezenie , przestan nekromancic , nie odpowiadaj na stare tematy , albo zaraz bana Ci admin zalozy.

Zablokowany