Moja grywalna rozpiska na 1500 prosze o komentarz
Moja grywalna rozpiska na 1500 prosze o komentarz
Jak usunąć swojego posta ?!
Ostatnio zmieniony 20 paź 2008, o 15:03 przez Joke's, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie masz racje, ale w moich ostatnich bitwach zawiodłem się na łucznikach ponieważ gram na tzw ofensie wiec nawet nikt sie nie zbliżył prawie na 30 cali co dopiero na 15 wiec bowmeni byli bez użyteczni a driady chciałbym mieć ponieważ mam tyle figurek dryad z 2 boxow wiec ... a bowmenow mam tylko 16 ale dzieki za odpowiedz moze ich wsadze ale nie wiem juz, pomyśle dzięki za odpowiedź
Wood Elves rządzą
Wood Elves rządzą
Po pierwsze to jest oddzielny temat na rozpiski, aż ciężko go przeoczyć. Po drugie wardancerzy nie mogą mieć FCG, bo nie mają sztandaru, ale rozumiem że to z rozpędu. Po trzecie nawet jak masz ofens i w nim łuczników i nikt nie chce do Ciebie podejść to nimi możesz iść i strzelać bez kary za ruch.
Rozpędziłem się z tym fcg wardencerów ale to naprawde z pospiechu a poyzatym myślę żeby wstawić 2 oddział GG ale nie wiem za co pomocy i moze scoutow z tym sztandarem że jednostki nie mogą marszować 12 cali od wroga może to jest dobry pomysł spowolnić ich maksymalinie już nie wiem
Na początek to ja poprosze moderatora o wklejenie tego do tematu rozpisek.
Po drugie rozpa na tancerzach standardowa. Tylko zamiast loeca na noblu dałbym AoN, lepiej może wziąć na klate wszystkich gnojków z dużą ilością ataków itp. A tak to z samym wardem 4+ Ci się rozpłynie
No i brakuje mocno 2gich łuków, jedna dziesiątka raczej albo nic nie robi albo za mało, no ale ograsz się to się przekonasz
Pozdrawiam Piotras
Po drugie rozpa na tancerzach standardowa. Tylko zamiast loeca na noblu dałbym AoN, lepiej może wziąć na klate wszystkich gnojków z dużą ilością ataków itp. A tak to z samym wardem 4+ Ci się rozpłynie
No i brakuje mocno 2gich łuków, jedna dziesiątka raczej albo nic nie robi albo za mało, no ale ograsz się to się przekonasz
Pozdrawiam Piotras
Co myślicie o tym defensie np. na bretkę
Wardancer noble 105
-może już to ostrze bo je polubiłem [te przerzuty] /140
-BSB 90 pkt
-Miecz potęgi muahahahah [już się boje]
Hoda jak się uda /140
Caddy 1lvl
-dspl scroll
-dspl scroll /140
.Core.
3x8 drayad 288pkt
2x10 bowmen + muzyk 252
.special.
8 wardancers CG 165
5 wardancers 144
.rare.
Treeman 285
/ Idealnie 1500
Grywalna rozpa na defensie. Piotras co myślisz? i jeszcze mam prośbe wyjaśnij mi o co chodzi w Army buildzie bo nie ogarniam jak bedziesz mial czas z gory dzieki
Wardancer noble 105
-może już to ostrze bo je polubiłem [te przerzuty] /140
-BSB 90 pkt
-Miecz potęgi muahahahah [już się boje]
Hoda jak się uda /140
Caddy 1lvl
-dspl scroll
-dspl scroll /140
.Core.
3x8 drayad 288pkt
2x10 bowmen + muzyk 252
.special.
8 wardancers CG 165
5 wardancers 144
.rare.
Treeman 285
/ Idealnie 1500
Grywalna rozpa na defensie. Piotras co myślisz? i jeszcze mam prośbe wyjaśnij mi o co chodzi w Army buildzie bo nie ogarniam jak bedziesz mial czas z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 19 paź 2008, o 10:41 przez Joke's, łącznie zmieniany 1 raz.
daj mi swoje gg, a poza tym edytuj posty.
Co do rozpiski to imho slaba, 5tki wardancerów się nie sprawdzają, bsb jeśli dobrze zrozumiałem to nielegalny bo 25 za AoN + 30 za HoDA = 55 pkt na itemy, podczas gdy możesz wziąć tylko 50 pkt...
pozdro
Co do rozpiski to imho slaba, 5tki wardancerów się nie sprawdzają, bsb jeśli dobrze zrozumiałem to nielegalny bo 25 za AoN + 30 za HoDA = 55 pkt na itemy, podczas gdy możesz wziąć tylko 50 pkt...
pozdro
.......... lubię czity raz na turnieju takim ze znajomymi czarowałem wszystkie czary treemanem więc .... hahah ok spoko nie dopatrzyłem sie z tymi przedmiotami bo chodziło mi o ten miecz co dodaje
+1 do siły za 20 pktów
niestety mam polski podręcznik trochę żałuje a 5 wardancerow na caddy'ego a 8 do przodu z noblem ale dzięki za odpowiedz a moje gg 393993
+1 do siły za 20 pktów
niestety mam polski podręcznik trochę żałuje a 5 wardancerow na caddy'ego a 8 do przodu z noblem ale dzięki za odpowiedz a moje gg 393993
Unnamed1500 Pts - Wood Elves Army
1 * Waywatcher Noble @ 154 Pts
General; Waywatcher; 2ndWeapon; Longbow
Hail of Doom Arrow [30]
Enchanted Shield [10]
1 * Alter Noble @ 158 Pts
Alter; Great Weapon; Longbow; Light Armour; Shield
Helm of the Hunt [20]
Stone of the Crystal Mere [30]
1 Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
10 Glade Guard @ 126 Pts
Longbow; Musician
10 Glade Guard @ 126 Pts
Longbow; Musician
5 Wild Riders @ 173 Pts
Spear; Light Armour; Standard; Musician
War Banner [25]
5 Elf Steed @ [0] Pts
8 Wardancers @ 151 Pts
Wardancer Weapons; Musician
6 Waywatchers @ 176 Pts
2ndWeapon; Longbow
1 Shadow Sentinel @ [8] Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 67
Total Army Cost: 1492
PS. co mogę zrobić za 8pkt i moze jak zmieścić warhawki coś poprzestawiać coś zmienić pomóżcie
1 * Waywatcher Noble @ 154 Pts
General; Waywatcher; 2ndWeapon; Longbow
Hail of Doom Arrow [30]
Enchanted Shield [10]
1 * Alter Noble @ 158 Pts
Alter; Great Weapon; Longbow; Light Armour; Shield
Helm of the Hunt [20]
Stone of the Crystal Mere [30]
1 Spellsinger @ 140 Pts
Magic Level 1; Lore of Athel Loren; Longbow
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
8 Dryads @ 96 Pts
10 Glade Guard @ 126 Pts
Longbow; Musician
10 Glade Guard @ 126 Pts
Longbow; Musician
5 Wild Riders @ 173 Pts
Spear; Light Armour; Standard; Musician
War Banner [25]
5 Elf Steed @ [0] Pts
8 Wardancers @ 151 Pts
Wardancer Weapons; Musician
6 Waywatchers @ 176 Pts
2ndWeapon; Longbow
1 Shadow Sentinel @ [8] Pts
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 3
Models in Army: 67
Total Army Cost: 1492
PS. co mogę zrobić za 8pkt i moze jak zmieścić warhawki coś poprzestawiać coś zmienić pomóżcie