Bruiser
great weapon,luck gnobbl
wyrdstone neackle, Giantbreaker
Butcher
dispoell scroll
bangstick
20 gnobblars
20 gnobblars
4 bulls l.a , fist mus
4 bulls l.a fist mus
4 Ironguts fcg
war banner
2 leadbelchers mus
2 leadbelchers mus
Slave Giant
Chcę giganta bo generał to ogr o imieniu Gorf Miażdżydziel i cieszy się prestiżem jako wódz jednego z plemion właśnie dzięki samodzielnie upolowanemu gigantowi. Mniejsza z tym że jest uważany za słąbiaka gigant wśród graczy więc on zostaje,
1500 Ogrów
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
To na jakiś turniej? Czy tylko fluffowo złożona armia?
PS. Ale wyczyn - upolować taką plewę
PS. Ale wyczyn - upolować taką plewę
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Na turniej czy nie nie ma dla mnie znaczenia. Równie dobrze mógłbym to na turniej brać jak i nie turniej grać. Gigant fajnie losowy jest. Mogę też ewentualnie go wykorzystac jako grubą przynętę. On może dawac flee bez stubborna w razie wielkiej potrzeby.
zapewne ten gigant w rozpie to ten upolowany:)
nie dawalbym championa do irongutow, natomiast dodal im lookout gnoblara - co by jakis przypadkowy strzal armatni nie upolowal bohatera juz na poczatku
wysuplalbym tez punkty na brace of handguns,
no i skoro gosc ma 6 sily to moze dac mu Cathayan Longsword - 4I, AP i 6 walki moze zrobic roznice...
nie dawalbym championa do irongutow, natomiast dodal im lookout gnoblara - co by jakis przypadkowy strzal armatni nie upolowal bohatera juz na poczatku
wysuplalbym tez punkty na brace of handguns,
no i skoro gosc ma 6 sily to moze dac mu Cathayan Longsword - 4I, AP i 6 walki moze zrobic roznice...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a może postawic wtedy na dodatkowy atak zamiast ws oraz i i dać additional hand weapon? Wtedy i tak ma tez -1 do sv z ogre cluba.
ale dzieki cathayan longswordowi lepiej sie trafia np elitarne oddzialy elfow czy krasi, a i bohaterowie przeciwnika moga gorzej trafiac...
dzieki armour piercing nadal bedzie ladnie kosil kawalerie, a roznica miedzy inicjatywa 3 a 4 w niektorych przypadkach moze miec znaczenie
dzieki armour piercing nadal bedzie ladnie kosil kawalerie, a roznica miedzy inicjatywa 3 a 4 w niektorych przypadkach moze miec znaczenie