Galeria Sławola [19.07.21 - The Tainted]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria Sławola
No i dobrze, dziękuję za to i mam nadzieję, że się to nie zmieni
Dzięki za komentarze Fotka całej armii może i będzie kiedyś w przyszłości, bo w najbliższym czasie armia będzie podróżować
A jeśli chodzi o malowanie/przejścia - dużo kontrastu, mniej efektów przy tym poziomie
A jeśli chodzi o malowanie/przejścia - dużo kontrastu, mniej efektów przy tym poziomie
I to już ostatnie (na razie) modele do VC. Można więc stwierdzić, że robotę skończyłem i w terminie się wyrobiłem, ale było ciężko momentami...
Vampire on Winged Nightmare:
Black Knights:
Vampire on Winged Nightmare:
Black Knights:
Spojrzałem na całość armi i przyznam się szczerze że:
Tak jak cześć modeli jak BK naprawdę trzymją poziom tak spora ilość modeli jest pomalowana conajmniej przeciętnie. Mówię np. o gulach.
Wygląda to niestety mocno niechlujnie i sprawia wrażenie zalnych modeli farbą a nie pomalowanych z dużą dbałością o szczegóły.
Jednym słowem w porównaniu z szamanami, armia ta mocno odstaje i efekt samego sniegu nie wystarczy aby to zatuszować.
Przepraszam za szczerość, ale dziwi mnie tak bezkrytyczne, wychwalanie modeli.
Dla mnie 6/10 7,5/10 w przypadku BK
Tak jak cześć modeli jak BK naprawdę trzymją poziom tak spora ilość modeli jest pomalowana conajmniej przeciętnie. Mówię np. o gulach.
Wygląda to niestety mocno niechlujnie i sprawia wrażenie zalnych modeli farbą a nie pomalowanych z dużą dbałością o szczegóły.
Jednym słowem w porównaniu z szamanami, armia ta mocno odstaje i efekt samego sniegu nie wystarczy aby to zatuszować.
Przepraszam za szczerość, ale dziwi mnie tak bezkrytyczne, wychwalanie modeli.
Dla mnie 6/10 7,5/10 w przypadku BK
Dzięki za komentarze!
Dostałem pod choinkę od mojej Kochanej zestaw: tipi + lampki + statyw, to i czas na - myślę nieskromnie - lepsze foty...
A oto i pierwszy królik doświadczalny. Trochę nauki mnie jeszcze czeka, ale myślę, że fotki wyszły całkiem nieźle na czarnym tle i lepiej kolory widać.
Dostałem pod choinkę od mojej Kochanej zestaw: tipi + lampki + statyw, to i czas na - myślę nieskromnie - lepsze foty...
A oto i pierwszy królik doświadczalny. Trochę nauki mnie jeszcze czeka, ale myślę, że fotki wyszły całkiem nieźle na czarnym tle i lepiej kolory widać.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zupełnie inna bajka
Tylko wiesz, teraz żadne niedociągnięcia się nie ukryją
Tylko wiesz, teraz żadne niedociągnięcia się nie ukryją
Git majonez bo bez podstawki
Zarówno model jak i zdjęcia - rewelacja
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim