Bry, skoro temat w tym miesiąc jest tak ogólny pozwolę sobie i ja zaprezentować moja prace. Nie jest to może malowanie najwyższej klasy, ale ja i tak czuje się zwycięzcą, ponieważ mimo natłoku zajęć zachęciło mnie to do pomalowania i zakończenia tej figurki w określonym terminie. Zdaje sobie sprawę z ogromu niedociągnięć i przeoczeń, niemniej pokazuje ta prace na światło dzienne. Myślę, ze właśnie o taka zabawę i mobilizacje w tym konkursie chodzi. No a teraz konkrety:
PMoTM 18 - Dragon Slayer
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMoTM 18 - Dragon Slayer
Ostatnio zmieniony 31 gru 2008, o 17:51 przez Marchon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Nieźle namalowałeś rany na ramieniu Gotreka. Ogólnie malowanie nie jest złe Tylko podstawka jakaś taka uboga.
Na 4 zdjęciu wygląda jakby miał okulary przeciwsłoneczne
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dziekiquidamcorvus pisze:Nieźle namalowałeś rany na ramieniu Gotreka. Applause Ogólnie malowanie nie jest złe Wink Tylko podstawka jakaś taka uboga.
Rzeczywiscie. Zabawne złudzenie.Bosch pisze:Na 4 zdjęciu wygląda jakby miał okulary przeciwsłoneczne Smile
Topor byl zrobiony na srebrno/zloto tak jak umiem najlepiej. [boltgun,rozjasniania chainmal i mithril + washe czarnym; zloto: tin bitz, shinning + washe braz i czern]. Dzis rano uznalem, ze pomaziam go troche krwia, coby nie wygladał jak z królewskiej kuzni.. No wyszlo, jak wyszlo..Rakso_The_Slayer pisze:ogolnie naprawde spox tylko topór do poprawy bo niestety znacznie obniża poziom całej figurki.
Ta krew moze malo przekonywujaca i malo czerwona.. na pierwszym zdjeciu wyglada ma taki kolor, jak ma w rzeczywistosci..
Dzieki wszystkim za komentarze i rady
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
bardzo przyjemne tatuaże. Osobiście wolałbym troche ciemniejsze ale to tylko mój wypaczony gust Tak jak było zauważone wcześniej (przez koleżankę nie kolegę ;p) włosy i brodę wycieniować bardziej. I gitarka
Idac za waszymi sugestiami poprawilem krasnalowi brode [dostal jeszce kilka warstw rozjasnien i dwa washe] i probowalem poprawic troche ta krew na toporze.. wyszlo jak wyszlo. Szkoda, bo nie jestem zadowolony z efektu do konca, ale brak czasu na poprawki.
Prezentuje dwa zdjecia
Pierwsze do konkursu:
Pozdrawiam i zycze wszystkiego co dobre w nowym roku
Prezentuje dwa zdjecia
Pierwsze do konkursu:
Pozdrawiam i zycze wszystkiego co dobre w nowym roku