Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tylko podpinka taka jakas...Skavenblight pisze: Jejaaaaaa... Dark Sword powinien wypuścić kolekcję sukienek, kupiłabym
Super
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Cała armia robi ogromne wrażenie
Tylko dlaczego ona jest taka mikroskopijna!! wczoraj dostałem paczuszkę z tą figsą i powiem Wam, że ostro się zastanawiam czym malować takie detale jak ten pasek albo "falbanka" u góry sukni!! o oczach i takich elementach jak biżuteria już nie wspomnę, bo normalnie załamka. będę sobie musiał zrobić jakieś staiblizatory do trzymania pędzelka podczas malowania tej drobinki. Ciekaw jestem czy ta na zdjęciu to też 30mm.Nilgar pisze:nowa laska z DarkSworda (rzeźba Tom Meier, malowanie Marike Reimer) ...
Tom Meier ma to do siebie, że rzeźbi takie cudeńka trudne do pomalowania, Marike jakoś daje radę ale ja bym już chyba nie próbowałTomaszT pisze:Tylko dlaczego ona jest taka mikroskopijna!! wczoraj dostałem paczuszkę z tą figsą i powiem Wam, że ostro się zastanawiam czym malować takie detale jak ten pasek albo "falbanka" u góry sukni!! o oczach i takich elementach jak biżuteria już nie wspomnę, bo normalnie załamka. będę sobie musiał zrobić jakieś staiblizatory do trzymania pędzelka podczas malowania tej drobinki. Ciekaw jestem czy ta na zdjęciu to też 30mm.Nilgar pisze:nowa laska z DarkSworda (rzeźba Tom Meier, malowanie Marike Reimer) ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Armia We powala na kolana... Zaś sztandarowy też fajny, schludnie pomalowany ;]
poprostu świetne, głównie sztandar, lecz najbardziej mi sie podstawka podoba ,bardzo ciekawy pomysł
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Armia WE wgniotła mnie w fotel.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
pamietacie tego rycerza i konia tak tajemniczo pochylonego do przodu ? ja bym przed nim umiescil takie slodkie (najprawdopodobniej jakas sierota z czasow wojny) zablakane dziecko ;p
http://www.coolminiornot.com/172500
http://www.coolminiornot.com/172500