Zestaw calkiem przystepny na poczatek i nie tylko ale pewnie drogi bedzie... Dziwi mnie fakt ze model Dragon Slayera jaki jest umieszczony na zdjeciu pokazuje ten model ktory byl/jest sprzedawany przez MO...multi-part plastic Cannon/Ogryn Gun
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Zestaw calkiem przystepny na poczatek i nie tylko ale pewnie drogi bedzie... Dziwi mnie fakt ze model Dragon Slayera jaki jest umieszczony na zdjeciu pokazuje ten model ktory byl/jest sprzedawany przez MO...multi-part plastic Cannon/Ogryn Gun
TomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". Laughing
to jakas zmowa Gw?Grazbird pisze: też mi się nie podoba...
wygląda jak stary gruby pedofil...
Zmowa jak zmowa... Moze po prostu maja stworzony jakis tam profil przecietnego gracza dwarfickiego i dopasowuja do niego produkty.Marchon pisze:Sob 12 Maj 2007TomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". Laughingto jakas zmowa Gw?Grazbird pisze: też mi się nie podoba...
wygląda jak stary gruby pedofil...
Rakso nie obrazaj skinow!Rakso_The_Slayer pisze:czyli rozumiem, że przeciętny gracz O&G to skretyniały skin?
Smh pisze:Rakso nie obrazaj skinow!Rakso_The_Slayer pisze:czyli rozumiem, że przeciętny gracz O&G to skretyniały skin?
daj spokoj, trudne to to nie jest, skoro ogarniaja to rozni ludzie, ktorzy maja problemy z dodawaniembless pisze:Z drugiej strony, gdyby taki skin byl w stanie ogarnac kwestie testowania statystyk kostka D6 i bylby chcial zaczac grac w te skomplikowana grę, to daje duże prawdopodobienstwo, ze zainteresowal by sie na wstepie wlasnie O&G.
hmmm mimo ze zbierznosc powstania (ruch Skinhead wywodzi sie z Anglii), GW takze, no ale zielonoskorzy jakos tak mi sie nie wydajebless pisze: Zreszta zielonoskorzy od poczatku byli inspirowani kulturą Oi-owców, wiec nic dziwnego, ze to sie kojarzy.
to zalezy chyba od ilosci alko we krwibless pisze: Ps. Rakso, żarty, żarty... dwarfy chyba jeszcze potrafią się czasem posmiać?
wiec mylisz Skinow z kims innymRakso_The_Slayer pisze:Po trzecie primo - nie zamierzałem nikogo obrażać ale fakt faktem skini to grupa, która ani chwalebnymi dokonaniami ani otwartością umysłu, ani szczególną mądrością idei pochwalić się nie może więc w sumie nie trzeba ich obrażać... oni robią to sami sobie.
Skini to pewnie humanisci, filozofowie dzisiejszych czasow, wyrozniajacy sie inteligencja i wyjatkowa madroscia.Smh pisze: wiec mylisz Skinow z kims innym![]()