Ranking Ligi WFB 2006/2007
Moderator: swieta_barbara
No i dobrze - jest gdzieś w zakamarkach serwera. Na razie poprawiam parę szczegółów i uwzględniam uwagi. Wtedy dodam excela i poprawię ten ranking.
LSD nie zostało dodane jeszcze (ale będzie).
Białystok nie został zweryfikowany z challangera na lokala.
To tyle.
A wymienione wcześniej turnieje, któych wyników nie ma jeszcze, należy uznać za niezaliczone - trudno.
LSD nie zostało dodane jeszcze (ale będzie).
Białystok nie został zweryfikowany z challangera na lokala.
To tyle.
A wymienione wcześniej turnieje, któych wyników nie ma jeszcze, należy uznać za niezaliczone - trudno.
Mam prozbe czy mogli byscie zmienić mi armię na Dwarfy(właściwie to niewiem czego jest TK to chyba jakas pomyłka) i (jako że nie jestem w zadnym z lubelskich klubów )wymazać klub ???60 Wojtek Taraś Tarasiuk Tomb Kings Moria Łęczna 163 9
Ps:wiem że to końcówka ligi ale jakoś mi to nie pasuje
POZDRO
No to jeszcze raz skoro nikt nie odpisal...Ziemko pisze:Gdzie mozna sprawdzic dokladnie ile kto za jaki turniej ile pktow dostal i co sie wlicza ?
Kielon stronę temu odpisał, wystarczy troszkę pogrzebać na stronce Draconisu.Ziemko pisze:No to jeszcze raz skoro nikt nie odpisal...Ziemko pisze:Gdzie mozna sprawdzic dokladnie ile kto za jaki turniej ile pktow dostal i co sie wlicza ?
http://www.draconis.aplus.pl/pliki/Liga ... ing(2).xls
Nie klikaj na ten link, bo nie zawiera on tego co jest po kropce. Skopiuj całość i ściąnij sobie ranking.
Dzieki za obroneKielon pisze:Stachu Scheiner wg. rankingu ma zaliczone 5 lokali, ale liczone ma tylko 3, czemu?
Powinien dostać jakieś kilkanaście punktów (o ile nie więcej).
Według moich obliczen powinienem miec 327 lub 328 pkt przed strategiconem.
Dziwne ze mam skreslone w tym excelu lokale skoro mam ich piec, a dwa sa wykreslone, confused
Pzdr
Kiedy bedzie aktualka postrategikonowa ?
Domyślam się, jaki błąd jest - pewnie ktoś nie zwrócił uwagi.Crusader pisze:Dzieki za obroneKielon pisze:Stachu Scheiner wg. rankingu ma zaliczone 5 lokali, ale liczone ma tylko 3, czemu?
Powinien dostać jakieś kilkanaście punktów (o ile nie więcej).
Według moich obliczen powinienem miec 327 lub 328 pkt przed strategiconem.
Dziwne ze mam skreslone w tym excelu lokale skoro mam ich piec, a dwa sa wykreslone, confused
Pzdr
A Strategicon to będzie razem z Lublinem, bo za 2 dni wyjazd i teraz każdy ma na głowie przygotowania do niego, a nie wklepywanie turów.
Mnie to teraz już walą aktualki
A była aktualka od tamtego czasu? Z tego co pamietam poprostu nie mialem policzonych 5ciu lokali chociaz je mam.
Powinienem mieć :
3 Mastery: Looblin (60) + Tropik ( 58 ) + Arena (57) = 175
2 challengery: Bazyliszek (40) + Bydgoszcz ( 38 ) = 78
5 lokali: Morlińska parówka (17) + Prawie jak Euro (18 ) + Łódź (16) + LSD (20) + Morliński Border patrol (20) = 91
158+78+91= 344
Powinienem mieć :
3 Mastery: Looblin (60) + Tropik ( 58 ) + Arena (57) = 175
2 challengery: Bazyliszek (40) + Bydgoszcz ( 38 ) = 78
5 lokali: Morlińska parówka (17) + Prawie jak Euro (18 ) + Łódź (16) + LSD (20) + Morliński Border patrol (20) = 91
158+78+91= 344