,,Żegnaj stare, witaj nowe" 1661 pts ZMIANA TERMINU
,,Żegnaj stare, witaj nowe" 1661 pts ZMIANA TERMINU
Liga Dolnośląska i sklep ,,BARD" maja zaszczyt zaprosic graczy na turniej zaliczany do nowej ligi dolnośląskiej 08/09r.
Termin: 11.01.09r. (niedziela)
Start: godz. 9.00
Miejsce: BARD ul.Szewska 31
Format: Restricted+ Balancing Patch
Punkty: 1661pts
Wejściówka: 10 zl
Organizator: BARD
Sędzia: Andrzej ,,Maryś" Rodziewicz
Nagrody: wejściówka x2
Regulamin:
-Restricted + BP
-Nie mozna wystawiac alternatywnych armii (z konca kodeksów, WD, itp.) -wyjatek: Southland z armii Lizardmenów.
-Mozna grac Sacred Hostami z WD.
-Mozna uzywac armii z kampanii Storm of Chaos
(oprocz Empire, Sylvania, Slayers, HE, O'n'G, DE, DL,WoC).
-Nie mozna wystawiac specjalnych bohaterów, ani immiennych czempionów itp.
-Mozna wynajac jednostki Dogs of War jako jednostki Rare, chyba, że nie
przewiduje tego lista armii. Armatom Dogs of War w innych armiach niż DoW mówimy NIE!
-Mozna wynajac Regiments of Renown które nie zajmuja slotu bohatera.
-obowiązują wszelkie FAQ-i wydane przez GW i przez zespół Dire
Wolf, głównym wyznacznikiem będą uściślenia wydawane przez Ogólnopolski Skład Listy Sędziowskiej z forum Border Prince. Uściślenia można zobaczyć tutaj: http://strony.aster.pl/barbaros/
-sędzia ma zawsze rację
-sędzia ma prawo wlepiać punkty karne za każde 5 minut przekroczonego
czasu oddania kart zgłoszeniowych!
- WYMAGANE jest kulturalne zachowanie- za lecące KUR\|/Y podczas turnieju, tudzież inne przekleństwa powyzej linii dobrego smaku (rozumiem, ze komus sie wymknie raz... ale jak uzywa przeklenstw zamiennie z przecinkami... -.-) będą przyznawane karniaki.
SZCZEGÓŁY KOMPOZYCJI ARMII
gramy na zasady restricted+BP
http://strony.aster.pl/barbaros/balancing_patch.pdf
z wyjątkami:
-max. 8 PD i 8 DD
-jeden ten sam core można powtórzyć max.2 razy, resztę można powtórzyć max. raz (skinki z javelinami i z blowpipami liczą się osobno)
-ten sam special można wystawić max. 2 razy
-ogry mają dopuszczony ironskin tribe
Zgłoszenia, proszę wysyłać na maila (Maryś poda w swoim poście, proszę szukać) razem z rozpiskami ( w formacie .html lub .txt) i swoim ID ze strony
www.adeon.livenet.pl!!!
do dnia 09.01.2009 r. za przyslanie rozpiski z pelnym imieniem i nazwiskiem, ID oraz poprawną rozpą armii +3 pts!!!!
Limit miejsc 23 osoby
Wszelkie pytania prosze kierować na gg 2622826 lub tutaj...
Termin: 11.01.09r. (niedziela)
Start: godz. 9.00
Miejsce: BARD ul.Szewska 31
Format: Restricted+ Balancing Patch
Punkty: 1661pts
Wejściówka: 10 zl
Organizator: BARD
Sędzia: Andrzej ,,Maryś" Rodziewicz
Nagrody: wejściówka x2
Regulamin:
-Restricted + BP
-Nie mozna wystawiac alternatywnych armii (z konca kodeksów, WD, itp.) -wyjatek: Southland z armii Lizardmenów.
-Mozna grac Sacred Hostami z WD.
-Mozna uzywac armii z kampanii Storm of Chaos
(oprocz Empire, Sylvania, Slayers, HE, O'n'G, DE, DL,WoC).
-Nie mozna wystawiac specjalnych bohaterów, ani immiennych czempionów itp.
-Mozna wynajac jednostki Dogs of War jako jednostki Rare, chyba, że nie
przewiduje tego lista armii. Armatom Dogs of War w innych armiach niż DoW mówimy NIE!
-Mozna wynajac Regiments of Renown które nie zajmuja slotu bohatera.
-obowiązują wszelkie FAQ-i wydane przez GW i przez zespół Dire
Wolf, głównym wyznacznikiem będą uściślenia wydawane przez Ogólnopolski Skład Listy Sędziowskiej z forum Border Prince. Uściślenia można zobaczyć tutaj: http://strony.aster.pl/barbaros/
-sędzia ma zawsze rację
-sędzia ma prawo wlepiać punkty karne za każde 5 minut przekroczonego
czasu oddania kart zgłoszeniowych!
- WYMAGANE jest kulturalne zachowanie- za lecące KUR\|/Y podczas turnieju, tudzież inne przekleństwa powyzej linii dobrego smaku (rozumiem, ze komus sie wymknie raz... ale jak uzywa przeklenstw zamiennie z przecinkami... -.-) będą przyznawane karniaki.
SZCZEGÓŁY KOMPOZYCJI ARMII
z wyjątkami:
-max. 8 PD i 8 DD
-jeden ten sam core można powtórzyć max.2 razy, resztę można powtórzyć max. raz (skinki z javelinami i z blowpipami liczą się osobno)
-ogry mają dopuszczony ironskin tribe
Zgłoszenia, proszę wysyłać na maila (Maryś poda w swoim poście, proszę szukać) razem z rozpiskami ( w formacie .html lub .txt) i swoim ID ze strony
www.adeon.livenet.pl!!!
do dnia 09.01.2009 r. za przyslanie rozpiski z pelnym imieniem i nazwiskiem, ID oraz poprawną rozpą armii +3 pts!!!!
Limit miejsc 23 osoby
Wszelkie pytania prosze kierować na gg 2622826 lub tutaj...
Ostatnio zmieniony 5 sty 2009, o 18:18 przez Morrok, łącznie zmieniany 4 razy.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
za to mnie można dopisać jeszcze jak dozwolisz Ironskin Triba
Limit osób, tak jak poprzednio 23 osoby- będziemy grać 3 albo 4 bitwy w zależności od czasu i szybkości graczy (albo domówienia przed rozpoczęciem tura)
takshabovy pisze:Na 100 przyjde zniszczyc
Jesli chodzi o powtarzanie to mozna miec jeden core X3 i reszte core i spec X2 dobrze rozumiem...
muszę cię zmartwić ale sobotnie turnieje mnie omijają bo akurat w soboty muszę pracować. z rozpędu napisałem żeby morrok mnie wpisał bo ostatnio dzięki dobroci organizatorów turnieje były często w niedziele.Thomas pisze:bretońskie konie na samą myśl o nadchodzącym turnieju rwą się do walki Meter liczę, że uda mi się zrewanżować za porażkę na masterze w listopadzie
morrok napewno nie da się przenieść na niedziele tak bym się pojawił na 100%
Morrok pisze: SZCZEGÓŁY KOMPOZYCJI ARMII
z wyjątkami:
-max. 8 PD i 8 DD
-jeden ten sam core można powtórzyć max.2 razy, resztę można powtórzyć max. raz
Albo to ja nie myślę trzeźwo po sylwestrze albo te 2 posty się wykluczają jak wkoncu jest?Morrok pisze:takshabovy pisze:Na 100 przyjde zniszczyc
Jesli chodzi o powtarzanie to mozna miec jeden core X3 i reszte core i spec X2 dobrze rozumiem...
Nie myślisz trzeźwo. 2 razy powtórzyć to znaczy wystawić 3 takie same. powtórzyć raz - 2 takie same...termi pisze:Morrok pisze: SZCZEGÓŁY KOMPOZYCJI ARMII
z wyjątkami:
-max. 8 PD i 8 DD
-jeden ten sam core można powtórzyć max.2 razy, resztę można powtórzyć max. raz
-ten sam special można wystawić max. 2 razyAlbo to ja nie myślę trzeźwo po sylwestrze albo te 2 posty się wykluczają jak wkoncu jest?Morrok pisze:takshabovy pisze:Na 100 przyjde zniszczyc
Rozpiski w formacie TXT przesylac do piatku (09.01.09) na adres andrzej_rodziewicz@interia.pl