Czym grać, przeciw komu?
Moderator: Yudokuno
Do mnie też to nie doszło, ostatnio jak grałem z Bretką znajomego z Włoch, to ten powiedział że na te zasady Bretka ma strasznie ppod górke z DE, a mianowicie miał na myśli, armie strasznie nie manewrową i około 7 lanc rycerzy na 2250. Bardzo miło mi się wokół tego skakało Mantikorą i teroryzowało, blokowało fastami i karpiami, nawet jak mi wyłączył latanie.
Ludzie w końcu powinni zrozumieć że nawet Bretka powinna mieć tryb armii na myślenie, niestety na obecne realia chyba nie ma co myśleć o udanej potyczce z szybkimi armiami.
Ps na Bretke bardziej sie sprawdza Manti niż smok
Ludzie w końcu powinni zrozumieć że nawet Bretka powinna mieć tryb armii na myślenie, niestety na obecne realia chyba nie ma co myśleć o udanej potyczce z szybkimi armiami.
Ps na Bretke bardziej sie sprawdza Manti niż smok
- Lord Vlysses
- Powergamer Rozpiskowy
Nie powinienem sie odzywac (4 porazki i 1 remis z Imperium wlasnie), ale jesli Twoj przeciwnik wystawi jakies machiny (te strzelajace z obsluga) to IMO powinieles miec harpie i/lub shadów.
Bison pisze:Szczególnie forma "przyszłem" ... no normalnie masakra.
Wyobraźcie sobie apokalipse, ukazuje się Bóg i mówi "Oto przyszem" ...
Olac ST i zajac sie resztą rzeczy. ST najlepiej zwazywic bo ubijanie 10W za 350 pts. jest raczej średnio opłacalne..
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Racja, choć ewętualnie można go nadpsuć.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Temat byl dobry ale na 6 edycje, teraz de maja tyle uniwersalnych a zarazem grubo przegietych oddzialow typu bg, shades, harpie w corach, hydry czy assasini ze oplaca sie je brac w starciu z kazda armia. Do tego dochodza naprawde nienormalne przedmioty typu PoK i RoH ze trudno sie oprzec wrazeniu ze De sa niestety najpardziej nagieta armia stworzana przez GW.
a to dobre fajnych "rzeczy" mozna sie dowiedziec tutajtrudno sie oprzec wrazeniu ze De sa niestety najpardziej nagieta armia stworzana przez GW.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Widać kolega ajpinus nie miał jescze do czynienia z BK z DB, czy też Plaguebearersami i wydaje mu się, że nowe DE to coś strasznie przegiętego. Fakt DE są silne, ale raczej nie bardziej niż inne armie (no, może poza ogrami ).
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.