3 styczeń - turniej noworoczny w Imperium
Nie tylko tym razem Piotrze, Ty często piszesz, że będziesz a potem wychodzi, jak wychodzi 

3 styczeń to jutro??
ale kurna lipa ;/
przecież niektórzy kaca leczą
ale kurna lipa ;/
przecież niektórzy kaca leczą

W sobotę Kosa...Ty chyba ostrego kaca wciąż leczysz 

Spoko - znowu ustaw dwa oddziały kawy pod szarżę cold oneów z hydra bannerem i AP to będziesz miał speeda, jak się patrzy
Resumee zgłoszeń:
1. Ksch- WE
2. Cinek - WoCh
3. Arbaal - Demony
4. Arte - Imperium
5. Charki - O&G
6. Skaven - ChD
7. Miszczu - TK?
8. Dibo Bestie?/Bretonia?
9. Slawek - WE
10. R2D2 - HE
Ktoś jeszcze?

1. Ksch- WE
2. Cinek - WoCh
3. Arbaal - Demony
4. Arte - Imperium
5. Charki - O&G
6. Skaven - ChD
7. Miszczu - TK?
8. Dibo Bestie?/Bretonia?
9. Slawek - WE
10. R2D2 - HE
Ktoś jeszcze?
Ostatnio zmieniony 2 sty 2009, o 19:22 przez ksch, łącznie zmieniany 1 raz.
mnie nie będzie 
zapomnialem, ze 3 stycznia to zaraz po nowym roku jest

zapomnialem, ze 3 stycznia to zaraz po nowym roku jest

Nie uwierzę jak nie zobaczę7. Skaven - ChD

Nie Chaos Deamons ale jeszcze bardziej wygięte i przejegięte stworzenia papy korna czyli Chałas Dwarfy!!! Szatan, zuo, Dibo i inne mroczne sprawy :*
heeheh dziwne ja o demonach wogóle nie pomyślałem .... tylko od razu ze skaven bratu figurki zakosi
.... Skaven mi tu komplementa mrocznego rzucił sese ]:-> .
Ej pnowie !! a moze po tym turnieju to spotkanko alkoholowe co to miało być po nowym roku ... dla niektórych to moze być after party a dla innych kolejne wbijanie klina ... jeśli inne kliny wcześniej nie pomogły

Ej pnowie !! a moze po tym turnieju to spotkanko alkoholowe co to miało być po nowym roku ... dla niektórych to moze być after party a dla innych kolejne wbijanie klina ... jeśli inne kliny wcześniej nie pomogły

Dibo życzyłeś mi koziego nowego roku oraz masz opisy w których mówisz o sobie w trzeciej osobie
i tym samym zostałeś moją ikoną zua a potrzebowałem mrocznego porównania 
Jak dla mnie mozemy pić dzisiaj, możemy pić jutro, mozemy pić na turnieju, byleby w poblizu kobiet nie było bo kaca moralnego nie tak łatwo wyleczyć jak fizycznego

Jak dla mnie mozemy pić dzisiaj, możemy pić jutro, mozemy pić na turnieju, byleby w poblizu kobiet nie było bo kaca moralnego nie tak łatwo wyleczyć jak fizycznego

eeeeeeeej, beze mnie to nie wolno wam pić, nie daje pozwolenia na to i koniec, bez dyskusji 
a opisy Diba miażdzą swym mhhhrokiem

a opisy Diba miażdzą swym mhhhrokiem

bale samców wciąż w modzie xDmozemy pić dzisiaj, możemy pić jutro, mozemy pić na turnieju, byleby w poblizu kobiet
Gremlin ( nie pamietam hasła wiec pisze z konta brata)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Bezpieczniejsze, bo po nich nie ma kaca moralnego 
Kobiety po alko są o wiele ładniejsze a nawet go pic nie musza
A jak po nim elokwencja wraca
Poza tym battlowcy to sprawdzany towar tego w ciemno się nie weźmie 

Kobiety po alko są o wiele ładniejsze a nawet go pic nie musza

Może ktoś ma kto jutro przychodzi? Albo sproksuj coś.
Jak bym wcześniej wiedział to bym załatwił
Kamil mi twoje tekturki nie przeszkadzają, bo są bardzo starannie i dobrze zrobione

Kamil mi twoje tekturki nie przeszkadzają, bo są bardzo starannie i dobrze zrobione

Mnie też nie
Ja czasem wolę dobrze opisane tekturki niż śmieciowe proksy.

Dzisiaj kemri pocisnąłem w bardzie demony na małe pkt 20:0, mają powiera trupiaki. Mam w dumu cała armię na 2k to napisz zadzwon co potrzebujesz to ci przyniose