Vampire Lord
3lvl
Zombie Dragon
Red Furry
Infinite Hatred
Walking Death
Wristbands of Black Gold
Flayed Hauberk
Sword of Might
Black Perpait
Vampire
Dark Acolyte
Bitting Blade
Book of Arkhan
Nightmare
Vampire
Dark Acolyte
2xDS
Nightmare
2x10 Ghuli
20 Zombie
2x5 Dire Wolves
2x6 Black Knights ze sztandarami
2x4 Blood Knights
PD: 9 + parpeit + książeczka
DD: 6 + 2xDS
Pkt: 2249
Małe vampiry ida do Black Knightów. Co o tym sądzicie ?
VC na smoku
VC na smoku
Ostatnio zmieniony 2 sty 2009, o 18:19 przez Karol J, łącznie zmieniany 1 raz.
a nie jest tak, ze blood knighci muszą wyzywać i przymować challange wtedy kiedy jedzie w nich jakiś heros o równej bądz wyższej liderce? I każdy z nich jest wtedy traktowany jak czempion, ale wlaśnie tylko wtedy kiedy jest w nich heros??
btw. ja też mam już prawie gotową rozpe VC, tylko nie wiem czy jeden raz czy dwa razy blood knighci, jak dla mnie świetna jednostka, nie wiem czemu malo kto na nich gra(w sumie nikt
), a na BP+R naprawde mogą kozaczyć.
Co do ropzy, koniecznie dodatkowe 2x wilki i jedne baty, kosztem black knightów, z resztą na bp+r nie mozna dublować speciali jak sie zdublowalo rary. Ale rozpa nie jest na bp+r bo nigdzie nie napsialeś, jednak i tak bym takie zmiany poczynil. Latwiej wtedy coś wykombinować bloodami, mają screen no i maja zasade vampire czyli wiclzki maszerują.
btw. ja też mam już prawie gotową rozpe VC, tylko nie wiem czy jeden raz czy dwa razy blood knighci, jak dla mnie świetna jednostka, nie wiem czemu malo kto na nich gra(w sumie nikt
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co do ropzy, koniecznie dodatkowe 2x wilki i jedne baty, kosztem black knightów, z resztą na bp+r nie mozna dublować speciali jak sie zdublowalo rary. Ale rozpa nie jest na bp+r bo nigdzie nie napsialeś, jednak i tak bym takie zmiany poczynil. Latwiej wtedy coś wykombinować bloodami, mają screen no i maja zasade vampire czyli wiclzki maszerują.
Kurcze jak sie ponad rok nie grało praktycznie (nie licząc pojedynczych domowych bitewek z bratem) to sie o takich rzeczach jak BP+R zapomina
Ale masz racje - trzeba bedzie cos zmodyfikowac. Moze BK w jeden wiekszy klocuszek
I mam pytanie - to jak to jest z tymi blood knightami i czelendzami ?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I mam pytanie - to jak to jest z tymi blood knightami i czelendzami ?
ja mam wlaśnie jeden klocek 9BK, zobaczymy jak się to bedzie sprawdzalo.
I nie mam smoka, mam latającego vampira do klepania.
I nie mam smoka, mam latającego vampira do klepania.
Bo to 55 pkt z 1 W. Brutalne, ale prawdziwe.Kosa pisze: btw. ja też mam już prawie gotową rozpe VC, tylko nie wiem czy jeden raz czy dwa razy blood knighci, jak dla mnie świetna jednostka, nie wiem czemu malo kto na nich gra(w sumie nikt), a na BP+R naprawde mogą kozaczyć.
taa, ale z bannerem, któy daje hate'a rozpierdala wszystko w co wjedzie.Matis99 pisze:Bo to 55 pkt z 1 W. Brutalne, ale prawdziwe.Kosa pisze: btw. ja też mam już prawie gotową rozpe VC, tylko nie wiem czy jeden raz czy dwa razy blood knighci, jak dla mnie świetna jednostka, nie wiem czemu malo kto na nich gra(w sumie nikt), a na BP+R naprawde mogą kozaczyć.
osobiście gram na tym i póki gra się tym tak by się nie dać wymanewrować, czy głupio rozstrzelać (albo trafi na eteryki) to ta jednostka miażdży to co trzeba. Oczywiście reszta rozpy musi wtedy dzialac pod nich...
otóż to ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja mam dwóch latających herosów.
Lorda i BSB i sami są klepaczami, aby rozwalać śmieci, maszynki i ewentualnie wspomagać bloodów.
Do tego jednak vargulfa dam, odstrasz mnie koszt zlotókowy dugiego oddzialu
ale za to wchodzi mi 6 bloodów ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Morrok, zarzucilbyś rozpą??![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Albo chociaż ukladem herosów, bo jednak strasznie się męcze z nimi. ALe lipnie jest zlożyć wszystkich wampirów do walki
Brak heevy armoura i shielda od razu w opcji uzbrojenia strasznie boli ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
edit:
gdzieś w innym temacie rzecz jasna, póki co nie spamujemy bo psizemy o nadzwyczajnych blood knightach![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja mam dwóch latających herosów.
Lorda i BSB i sami są klepaczami, aby rozwalać śmieci, maszynki i ewentualnie wspomagać bloodów.
Do tego jednak vargulfa dam, odstrasz mnie koszt zlotókowy dugiego oddzialu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Morrok, zarzucilbyś rozpą??
Albo chociaż ukladem herosów, bo jednak strasznie się męcze z nimi. ALe lipnie jest zlożyć wszystkich wampirów do walki
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
edit:
gdzieś w innym temacie rzecz jasna, póki co nie spamujemy bo psizemy o nadzwyczajnych blood knightach
A czy ja mówię, że nie? Po prostu...Morrok pisze:
taa, ale z bannerem, któy daje hate'a rozpierdala wszystko w co wjedzie.
... taki oddział będzie ściągał cały ostrzał wroga. A na ostrzał jest podatny jak każda ciężka kawaleria. I jak każda ciężka kawaleria, w końcu dostanie się w zasięg wrażych machin (lub machiny stoją na górce), bo przecież nie będzie się kampił za laskiem. Dwa elfie bolce rozstrzeliwują go w dwie rundy, podobnie, dwa razy elektryk rzuci dużą błyskawicę i już nie ma wampirków.Morrok pisze: osobiście gram na tym i póki gra się tym tak by się nie dać wymanewrować, czy głupio rozstrzelać (albo trafi na eteryki) to ta jednostka miażdży to co trzeba. Oczywiście reszta rozpy musi wtedy dzialac pod nich...
Aha, no i ma frenzy - dobry gracz to wykorzysta przeciw niemu.