Prince of Persia 2008

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Prince of Persia 2008

Post autor: Tomash »

Przespałem fakt, że gra miała parę dni temu swoją premierę. Grał ktoś? I jak, warto?
Najlepiej z pozycji kogoś, kto całą trylogię Sands of Time przeszedł i potrafi wręcz opowiedzieć gdzie w każdej części są health upgrade'y ;)

Zamierzam kupić oryginał ASAP, w ramach szacunu dla Ubisoft za nieokaleczanie gry DRMem. Nawet się powstrzymuję od zasysania z torrentów. Tylko powiedzcie, warto grać i te osiem dych oddać? :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Stach697
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stach697 »

Fajna gra ^^ ja już przeszedłem na poczatku trudno sie przyzwyczaic bo zmienili styl tej gry ale po pierwszym dnu albo dwóch da sie przyzwyczaić fabuła fajna a koniec najlepszy ^^ innymi słowy polecam
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Bardzo dobra i godna polecenia gra! :)
Przeszedłem w dwa dni - niestety pirata, bo polska premiera jeszcze nie nastąpiła :? Niemniej trwam w postanowieniu kupienia oryginału (pewnie wersji kolekcjonerskiej), bo Ubisoftowi naprawdę się należy za taką grę :)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Stach697

(taż grałem w pirata) ale w kolekcjonerskiej mozna miec swój harem itp ^^ ja mam kolekcjonerskie edycje gier pop1-3 wiec 4 kupie na pewno ale troche poczekam bo jak na razie to za drogo ;/ 57euro z tego co wiem a pop4 wogule nazywa sie "prince of persia skidrow" a nie prince of persia 2008.. a czy słyszałes cos o pop4 wersji na psp ??? bo z tego co słyszałem to ma być
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skidrow to nazwa grupy ze sceny crackerskiej, która to grupa wypuściła PoP....

Awatar użytkownika
Stach697

to takto jest to prince of persia 2008 ?? ;/ a nie ma jakiego tytułu ;/ moglu by juz zamiast 2008 dac 4 i by było prince of persia 4
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

"4" by było bez sensu, bo:
- Prince Of Persia (pierwsze ever, w całości napisane przez Mechnera)
- Prince Of Persia 2
- Prince Of Persia 3D
(długa przerwa)
- cała trylogia Sands Of Time
- najnowsza część
Czyli powinna mieć co najmniej siódmy numerek. A nie chcę nawet wspominać różnych dziwnych spin-offów na konsole itp. itd. :P

Awatar użytkownika
Stach697

no ta ale te pierwsze 3 popy z seri sand of time warrior within... to były jakby remake tych pierwszych 3. ale mogli by dac juz jakas nazwe to wysmyslenie nazwy to zaledzwie minuta np pleague lands albo cos
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Stach697 pisze:no ta ale te pierwsze 3 popy z seri sand of time warrior within... to były jakby remake tych pierwszych 3
Prośbę mam: przed dalszą dyskusją poczytaj sobie historię serii i czego dotyczyła każda część. Wystarczy strona na wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia
Bo już nie mogę czytać Twoich interpretacji :P

ODPOWIEDZ