Demony 2250 BP+R

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Demony 2250 BP+R

Post autor: Possessed »

- Keeper 3lvl z Torment Blade i Syrenką
- Mały kolorowy BSB ze Scrollem oraz Lataniem
- Mały slaneszowy na steedzie z Torment Blade i Syrenką

- 20 Horrorów z muzykiem
- 18 Demonetek z muzykiem i sztandarem Ectasy
- 10 Bloodletterów
- 6 Furii
- 5 Seekerek z muzykiem i sztandarem Siren'y
- 6 Psów Khorna
- 5 Flamerów
- 2 Fiendy

Starałem się zrobić rozpiskę bez większych przegięć, brak mi drugich psów ale nawet nie ma skąd ptk. na nie wziąść więc luz. Chciałbym by rozpa była do przyjemnego pogrania. Jak narazie jest remis z kawaleryjskim HE z paskudnym smokiem na koncie.

Komentarze i Wszelkie porady co do zmian mile widziane :)

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

chyba 1 syrene mozna miec
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

jesli 2 syreny to twoim zdaniem klimat to boje sie zobaczyc twoja normalna rozpe...

standardowy BP+R powegaming, moja standardowa rozpa jest w 80% identyczna..

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

chyba jestem ślepy ale nie widzę zapisku że nie można mieć dwóch syren. :wink:

Nigdzie nie pisałem że szukam klimatu, po prostu starałem się nie wyginać ale widzę że mi się nie udało w takim razie. Nie mam normalnych rozp, to jest moja pierwsza dla demonów na te ptk. Nie chciałem by była zbyt mocna ale i tak uważam że chyba da się z tym powalczyć normalnie, jeżeli nie będzie mi sprawiała przyjemności ta rozpa i będzie totalnym samograjem to się wezmę za jej osłabianie. :)

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Dać to się da powalczyć na wstępie, ale sory pisanie,że nie chcesz mieć super mocnej rozpy demonicznej jest bez sensu, bo jakiej byś nie złożył to będzie wporządku. Po prostu nie zrobisz plewnej rozpiski demonów i tyle.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Necromanter pisze:Dać to się da powalczyć na wstępie, ale sory pisanie,że nie chcesz mieć super mocnej rozpy demonicznej jest bez sensu, bo jakiej byś nie złożył to będzie wporządku. Po prostu nie zrobisz plewnej rozpiski demonów i tyle.
zrobic sie da, ale trzeba byc kompletnym masochista zeby to kupic, pomalowac i tym zagrac ;)

pzdr

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

thurion pisze:
Necromanter pisze:Dać to się da powalczyć na wstępie, ale sory pisanie,że nie chcesz mieć super mocnej rozpy demonicznej jest bez sensu, bo jakiej byś nie złożył to będzie wporządku. Po prostu nie zrobisz plewnej rozpiski demonów i tyle.
zrobic sie da, ale trzeba byc kompletnym masochista zeby to kupic, pomalowac i tym zagrac ;)

pzdr
komplentym BOGATYM masochistą.
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Ja mam tylko jeden komentarz do tej rozpiski: masz figurki by nią zagrać?

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

A tak z ciekawości Thurion to zapodaj mi taką plewną rozpę na pm jak będziesz miał chwilkę, bo mi jakoś to nie wychodzi :)

Awatar użytkownika
ainuin
Chuck Norris

Post autor: ainuin »

Jakikolwiek plewny general najlepiej z tipsami i na rozowym koniku za reszte punktow pink horrorow na maxa, to opcja dla czlowieka ktory chce umrzec maluja ostatniego blue horrora i miec plewna rozpiske.
Przepraszam za offtop ale czlowiek pytal

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Na BP-R byłoby trudne, na BP jeszcze :)
Wystarczy dowolny herald - najlepiej slaanesha, 3 cory hmm plagusów i jakieś milion furii :).
Kosztuje to trylion złotych :P zakładajac że herald wart jest ok 145 punktów i 40 zlotych, 30 plagusów to już 300 zlotych i tylko 360 punktów co daje łacznie 505punktów, no więc na 1750 masz około 145 furii. 145 furii kosztuje 2900 złotych. Łącznie 3240 złotych. Miłej gry!

ODPOWIEDZ