nie kapuje ani slowa mowimy o sytuacji w ktorej jezdzeic zginal w combacie, przed breakami...Szczur6 pisze:raczej zła koncepcje bo przyjmijmy że jeździec miał ld 9 i chcę w związku z tym robić break na wyższym LD, czyli co mam zrobić break dla mounta mimo że jeździec żyje, czy może nie mogę bo jeździec żyje ale zaraz się przekręci........... poza tym 2 breaki to o jeden za dużo. Są unitem tak więc 1 break wystarcza. Koncepcja 2 breaków jeden po drugim jest idiotyczna, .
ze smokiem IMO jest tak jak napisales, rzucasz instability jako jeden break na ten unit, jak wyparujesz to rzucasz monster reaction, ale smok juz ustal poniewaz jezdziec, stanowijacy integralna czesc unitu smok, juz sie testowalSzczur6 pisze: co niby jeszcze potem jeśli np jeździec miał challice to najpierw mam robić break na LD9, powiedzmy jeździec paruje, teraz break dla smoka i teraz jeszcze monster reaction???????? NIE monster reaction jeśli jest wymagany jest już wystarczający i musi nastąpić niezwłocznie po stracie jeźdźca.
Chyba dobrze mówię.........
pzdr