armia na bp+R
Supreme Sorceress 4lv
sacr dagger
2xdispell Scroll
pearl of infinite bleackness
Death Hag BSB
Claudron of blood
Assasin ahw
touch of death
rune of khaine
5 Dark riders rxb mus
5 Dark Eiders rxb mus
5 Harpies
5 Harpies
30 Warriors fcg,shield
14 Black Guards of Naggaroth
fcg, standard of Hag Graef
14 Executoniers
fch, Banner of Murder
War Hydra
1xBolt Thrower
Oto moja armia. Zmieściłem z grubsza co chciałem lecz nie startczyło na drugieg bolca a bardzo chciałem mieć execów i asasina w rozpisce. Bolec delikatnym strzeleckim wsparciem jest choc wiem ze dobrze było by miec drugiego ale alternatywą jest usunięcie 5 harpii , wojów do 25 zredukowania i muzyka im zabranie więc chyba gorsza alternatywa.Ale teraz mimo ze mam dwa bolce to mam tyulko jeden odział harpii. Z drugiej strony w 6ed się zadowalałem oczywiscie jednym odziałem bo tyle dozwolone było. Więc mógłbym przyjąć fikcyjny stan 0-1 harpii ze starego booka gdyby twórcy np wydali obecnego z tym ograniczeniem nadal.
2000 DE BP+R
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ja bym chyba predzej wywalił tego bolca i wrzucił rydwan albo shade.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zastanawiam się tylko czy pozbawienie się tego delikatnego strzeleckiego wsparcia z siłą 4 warte jest rydwany czy shadów. a może podnieśc exe i bg do osiemnastu rzygnując z bolca.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie jest wspaniałym to jasne ale jakimś jest. PRzykładowo dajesz Steam Tanka. Wiadomo. Ale jakiegoś fasta zmiecie, rank pełnego klotza urwie nawet tego ST może uszkodzic co już jest niewygodne dla Imperialisty. A jeden Bolec mało uwagi przyciąga. Nie kiedy jest na stole Hydra czy czarni i kocioł. I nadal poważnie się zastanawiam czy poradziłbym sobie z jednym odziałem harpii skoro w 6ed radziłem sobie. A jesli już shadzi to z gw by raczej byli.