Slann
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Podstawka ni ch.ja mi sie nie podoba tzn. te kamyczki .
Malowanie srednie tzn. malo cieniowania ,wyglada np: zaba jak by byla jednym kolorem walnieta (IMHO ten kolor do niej nie pasuje ,to juz lepiej tak jak w kodexie )
Malowanie srednie tzn. malo cieniowania ,wyglada np: zaba jak by byla jednym kolorem walnieta (IMHO ten kolor do niej nie pasuje ,to juz lepiej tak jak w kodexie )
-
- Chuck Norris
Ave
Zdaje mi się że figurka pomalowana jest całkiem dobrze tylko, że zielonemu brakuje wykończenia w postaci jakiegoś oczojebnego zielonego by podkreślić cieniowanie.
Zdaje mi się że figurka pomalowana jest całkiem dobrze tylko, że zielonemu brakuje wykończenia w postaci jakiegoś oczojebnego zielonego by podkreślić cieniowanie.
- nightclower16
- Mudżahedin
Wygląda spoko ... wystarczy troche podstawke dopracować .... idealny na lokalowe stoły
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
zgodze się z przedmówcami do gry akurat się nadaje
Sadełko ma ładnie pomalowane, a zielona reszta jest tak jakby jednolita. Albo to wina zdjęcia, albo za mało wycieniowałeś. Podstawka jest trochę drętwa To zielone wygląda jak plastikowy krzaczek z klocków lego:D Co do reszty czyli siedzonka - tronu jest bardzo ładne, bardzo mnie się podoba.
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Huh, te roślinki na podstawce wyglądają jak wycięte ze sztucznego kwiatka przyszywanej ciotki spod nr"piętnastki". Moze wypadalo calą podstawke podmalować?
Brontozaur pisze:Huh, te roślinki na podstawce wyglądają jak wycięte ze sztucznego kwiatka przyszywanej ciotki spod nr"piętnastki". Moze wypadalo calą podstawke podmalować?
no i co z tego? czy ja daje do oceny slanna czy drzewko na postawce, bo lał pies na reszte
dziękuje za oceny, chyba trzeba te skóre rzeczywiscie rozjasnić
-
- Wałkarz
- Kontakt:
Nie jeść mnie..SauruS PoweR pisze:hmmm.....
... wyczuwam plankton
a mi do cholery fotek nie wczytuje