Akurat to już nie ode mnie zależym, ale od graczy, którzy przeszli do kolejnej rundy. Były zgłaszane choroby, świąteczna gorączka, noworoczne imprezowanie... Wierze że teraz, gdy już to wszystko mamy za sobą, będziemi mogli dokończyć turniej. Zapraszam pozostałych graczy do dokończenia rundy.Cauliflower pisze:Serdecznie zapraszamy do udziału w turnieju. Gwarantujemy wzorową organizację, terminowość, niezapomniane emocje oraz wyśmienitą zabawę.
![]()
![]()
![]()
nic dodać Rafix
Old World Cup
Mam prośbe,wyniknęły u mnie sprawy prywatne ktore musze zalatwic a nie chce mi sie przekladac po raz ktorys bitwy z Liresem (Piotrkiem Nowakiem).Umówilismy sie na jutro i chciałbym zgłosić walkowera (wygrana Piotra) ale nie mam do niego tel żeby go poinformować że jutro nie gramy.
pzdr
pzdr
no wiecie panowie walkowery to było oddawać w w fazie grupowej a nie teraz
a jak brak modeli to mam trochę kasztanów w domu

a jak brak modeli to mam trochę kasztanów w domu

kasztany mogą robić za wszystko;)
A ja myślałem, że to horrory 
Sukces... Udało się umówiż z Żabą na bitwę. Znaczy, że chyba ma armię. Ale widzę to mniej więcej tak:
10% szans, że zadzwoni i odwoła,
85% szans, że poprostu nie przyjedzie i zadzwoni dzień później, że się spóźni,
5% szans na sukces.

Sukces... Udało się umówiż z Żabą na bitwę. Znaczy, że chyba ma armię. Ale widzę to mniej więcej tak:
10% szans, że zadzwoni i odwoła,
85% szans, że poprostu nie przyjedzie i zadzwoni dzień później, że się spóźni,
5% szans na sukces.
Jakieś bitwy były???
Mam takie wrażenie ze lachę położyli na to nie tylko gracze ale i organizatorzy
Mam takie wrażenie ze lachę położyli na to nie tylko gracze ale i organizatorzy
Organizatorzy powinni ustalić oficjalnie termin rozegrania prac. Ustawki powinny odbyć sie jawnie w tym temacie, aby było jasne kto olewa sobie sprawę i na czyją korzyść ewentualnie przyznać walkowere. Panowie ja rozumiem że nie zawsze ma się czas by zagrać. Ale jak się go nie ma w ogóle, to się nie należy zgłaszać na turnieje. Ten turniej powinien sie był zakończyć dawno temu. Terminy na bitwy były podane w większości na samym początku. To co robicie to żenada.
Zamiast walkowerów, może niech organizatorzy pozwolą grać tym, którzy odpadli w ostatniej rundzie z tymi , co sobie sprawę olewają. Będą nauczki na przyszłość.
Zamiast walkowerów, może niech organizatorzy pozwolą grać tym, którzy odpadli w ostatniej rundzie z tymi , co sobie sprawę olewają. Będą nauczki na przyszłość.
Zaba za malo "SSIJ" podczas bitwy mowil i przegral taki jego los 

I jak wygląda ostateczna kolejność graczy? Jestem ciekaw na którym miejscu wylądowałem w ostatecznych wynikach 

"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."