czyli Inkwizytor ma juz 4 full wypasione armie demonow dobrze ze na DMP nie ma powtarzania armiiRAFIX pisze:o tak po raz pierwszy ma armie pomalowaną
no może nie do końca ale demony mu już skończyłem
pzdr
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
czyli Inkwizytor ma już 4 full wypasione armie demonów dobrze ze na DMP nie ma powtarzania armiithurion pisze:
to jest lawa i niestety decyzja że ma być nie zależała odemniePrzyczepiłbym się tylko do podstawek czyt. ten żółty glut czy lawa ... Wink reszta bardzo fajna Smile
czyli najwazniejszym turnieju w rokuFiksy będzie można zobaczyć na żywca w przyszły weekend na drużynówce
Zgadzam się ale ten tytuł należy się także DeadowiRafal dostajesz tytul tytana pracy
ja też pamiętam i postaram sie go tu wrzucić jak skończęNadal pamiętam o tym bloodziu z sygnetem Smile
tak mają imitować lawę, sam do tego doszedłem ale już trzasnąłem hurtem jakieś 37(pod mortali+ te na demonach) i jak teraz zacznę kombinować to odbije się na całym wizerunku armiipodstawki mają imitować lawę ??Wg. mnie powinieneś mniej wzorków na nich robić i będą wyglądały bardziej realistycznie.
jakieś 8-10 godzin dziennie ale to tez zależy jak mnie robota goniile godzin dziennie malujesz? Smile
to mi zmień range na TYTANA PRACYRafal dostajesz tytul tytana pracy Wink