CZAS APOKALIPSY, 10/01/2009, WARSZAWA
- swieta_barbara
- habydysz
Dopiero teraz wrocilem z pracy i mialem czas posiedziec troche przy kompie. Oto jej wyniki.
Zaszly nastepujace zmiany: Kielon, Gajowy, Pasiak, Niedbal i inni wskoczyli na liste grajacych - prosilbym o deklaracje, czy faktycznie zagraja czy nie.
Czy moze jest na ktorejs liscie ktos, kto mimo wszystko nie zagra?
Zimny: ale smecisz, bez kitu. Juz wez se te jazde swoja imperialna i gobliny zamiast zombi, ale masz za nich 4+k6 karniakow.
Zaszly nastepujace zmiany: Kielon, Gajowy, Pasiak, Niedbal i inni wskoczyli na liste grajacych - prosilbym o deklaracje, czy faktycznie zagraja czy nie.
Czy moze jest na ktorejs liscie ktos, kto mimo wszystko nie zagra?
Zimny: ale smecisz, bez kitu. Juz wez se te jazde swoja imperialna i gobliny zamiast zombi, ale masz za nich 4+k6 karniakow.
Dobry pomysl na przyszlosc - liste zgloszen otwierac na tydzien przed turniejem na 5 dni. Bo przy zgloszeniach otwartych znacznie wczesniej, wielu z tych co sie zglaszaja na przyklad miesiac wczesniej, potem odwoluje swoje uczestnictwo siejac zamet i zniszczenie w planach organizatorow i innych uczestnikow turnieju.
ja muszę na uczelnie zajechac na moment z rana po materiały od kolesia jednego. i potem lece na narbutta , przed 9tą powinienem sie wyrobić to jeszcze zdąże pomóc mam nadzieję . btw przyprowadzam ze sobą niewolnika który będzie miał pierwszy kontakt z batllem i batllowcami więc jakoś postarajcie się byc wyjątkowo mili jutro ^^
No i ch***, nie przyjadę mimo że wczoraj było wszystko ok. Powód brzmi 38,5C w środku nocy… a nawet durnej aspiryny w akademolu nie mam… I niestety zamiast wybierać się za 2h na pociąg muszę odwiedzić starszych kolegów po fachu
Sorry, ale naprawdę tego nie planowałem, może jeszcze ktoś zdąży wskoczyć na moje miejsce.
Miłego turnieju i niech zuoo dostanie lancą w dupę.
Frontowcy, ciśnijcie!
Sorry, ale naprawdę tego nie planowałem, może jeszcze ktoś zdąży wskoczyć na moje miejsce.
Miłego turnieju i niech zuoo dostanie lancą w dupę.
Frontowcy, ciśnijcie!
Truniej super dwie bitwy z kolegami z białego stoku bardzo przyjemne bitwy remisowe...ostatnia smok z lordem DE dostał szarże klocka questow czempion dostał 9 ran(jeśli dobrze pamiętam) 3 savy na 6+ i 4 wardy na 5+ dwie wbite smok na -4 uciekł na 4cale:D
Ostatnio zmieniony 10 sty 2009, o 21:50 przez Szwentas, łącznie zmieniany 1 raz.