Pomagamy :D
Moderator: Bania
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Czy 3 to maks nie wiem, ale liczba możliwych sztandarowych zależy od lvl gildii. My już możemy Emiel mieć 3. Przydział sztandaru zależy od potrzeb - jak się gdzieś większą grupą wybieramy to kapitanowie rozdają uprawnienia.
Zainstalowałeś już team speaka? Jakby co to możesz się zawsze pytać ludzi na TSie.
Dead - przysiągłbym że Ty stary koń już jesteś - a patrz jak pozory mylą
Zainstalowałeś już team speaka? Jakby co to możesz się zawsze pytać ludzi na TSie.
Dead - przysiągłbym że Ty stary koń już jesteś - a patrz jak pozory mylą
Dodam, że sztandar daje dodatkowe taktyki 36-ciu graczom w pobliżu, niosący sztandar nie może używać żadnych skilli oprócz kilku ze sztandaru. Sztandar można wbić w ziemię. Wróg może przejąć sztandar zyskując dzięki temu renown. Niedawno wbiliśmy gildią 24 poziom, niosący sztandar może wskrzeszać innych graczy, instant cast, cooldown 2 minuty, ten który wstaje dostaje 100% hp - fajna sprawa na instach jak healerzy padną.
A kto mowi ze moj ale bardzo fajnie sie nim graMate pisze:Dead - Onan Barbarzyńca jest staaary, to nie Twój pomysł
Ksywka mini-bohatera z komiksów Adlera.
Stary jo pamperkami sie nie bawie juz ale w glebi duszy ciala i serca dziecko 22/23 letnieChristos pisze:Dead - przysiągłbym że Ty stary koń już jesteś - a patrz jak pozory mylą
BTW a sciemiemu chodzilo o 3 rodzaje banerow ze mozna miec 3 banery a ilu bsbkow to zalezy wlasnie od lvl
dead is dead
W związku nerwami związanymi z olewaniem nas (graczy Order na Karak Azgal) przez game masterów, założyliśmy śmiechową gildię na K8P - Słoneczny Patrol
Gramy oczywiście na Azgalu, zresztą głównie na nim, jednakże co jakiś czas (gdy np forteca Shining Way znowu nie będzie miała wrót itp), pogrywamy na K8P po Ciemnej Stronie Mocy (w moim przypadku - Zielonej
Jak coś można mnie tam znaleźć - goblin szaman, Atrakcyjny.
Pozdrawiam
Gramy oczywiście na Azgalu, zresztą głównie na nim, jednakże co jakiś czas (gdy np forteca Shining Way znowu nie będzie miała wrót itp), pogrywamy na K8P po Ciemnej Stronie Mocy (w moim przypadku - Zielonej
Jak coś można mnie tam znaleźć - goblin szaman, Atrakcyjny.
Pozdrawiam
Mate, u Was przynajmniej można zdobyć fortece. Na Burloku raz Order zdobył Fell Landing bo nie było praktycznie bronione. Podczas dużych oblężeń gra crashuje. Dzisiaj oblegaliśmy Shining Way, 2 crashe. Jakiś czas temu Order oblegał Butcher's Pass, 3 crashe.
Endgame content póki co nieosiągalny.
Endgame content póki co nieosiągalny.
tak - tosz to nie klimatyczne hehehe ... tak nazywac gildie i postacie ?? moze jakis sojusz gildi ludzi z dystansem do tej gry ...
dead is dead
Co do end game na Azgalu - dziś wieczorem destro atakowało (tradycjnie jak co wieczór Shining Way. Na początku forteca (również tradycyjnie) nie miała wrót i destro biegało sobie w środku jeszcze przed zamknięciem Etaine.
Gdy Etaine zostało zamknięte a destro, czekając już w fortecy, zaczęło atak, serwer padł.
Mimo to udało nam się jakoś obronić, jednak gra na T4 jest ostatnio coraz bardziej nieprzyjemna...
Tak więc dość często będę chyba grał Atrakcyjnym, a już na pewno jak dobiję drugą postacią Order 40 lvl (także jak coś, to służę pomocą zarówno healerem, jak i tankiem z pełnymi wardami
Pozdrawiam i do zobaczenia na obu serwerach
Gdy Etaine zostało zamknięte a destro, czekając już w fortecy, zaczęło atak, serwer padł.
Mimo to udało nam się jakoś obronić, jednak gra na T4 jest ostatnio coraz bardziej nieprzyjemna...
Tak więc dość często będę chyba grał Atrakcyjnym, a już na pewno jak dobiję drugą postacią Order 40 lvl (także jak coś, to służę pomocą zarówno healerem, jak i tankiem z pełnymi wardami
Pozdrawiam i do zobaczenia na obu serwerach
- Christos
- Kretozord
Mate a Ty na Azgalu jesteś w Twierdzy czy everto? Bo nagle moja gildia przeszła na K8P do Słonecznego Patrolu (oczywiście for fun) - stad mniemam, że mamy wspólne korzenie (alliance?) na azgalu
Na K8P mam orka na 9lvl, ale chyba pobawie się goblińskim healerem.
Na K8P mam orka na 9lvl, ale chyba pobawie się goblińskim healerem.
Christos, na Azgalu jestem oficerem w Twierdzy.
Może kojarzysz taką krasnoludkę z pięknym blond warkoczem, wielką tarczą i ostrym toporem, którym niezmordowanie karczuje sobie drogę w szeregach destro? Ostatnio gram tylko nią właśnie, sporo na orvr siedzę, więc może spotkałeś Jagienkę
Ewentualnie mojego warrior priesta, Legnariusa Heldehammera, chociaż gram nim bardzo niewiele, od czasu do czasu jak brak healera w Sigmar's Crypts czy też Warpblade Tunnels.
W Słonecznym Patrolu mój Atrakcyjny piastuje zaszczytną funkcję Super Ratownika i niekontrolowanymi napadami goblińskiej apopleksji (lub inaczej magią WAAGH , leczy sojuszników tudzież wysadza głowy wrogów Morka i Gorka
Do zobaczenia w grze
Może kojarzysz taką krasnoludkę z pięknym blond warkoczem, wielką tarczą i ostrym toporem, którym niezmordowanie karczuje sobie drogę w szeregach destro? Ostatnio gram tylko nią właśnie, sporo na orvr siedzę, więc może spotkałeś Jagienkę
Ewentualnie mojego warrior priesta, Legnariusa Heldehammera, chociaż gram nim bardzo niewiele, od czasu do czasu jak brak healera w Sigmar's Crypts czy też Warpblade Tunnels.
W Słonecznym Patrolu mój Atrakcyjny piastuje zaszczytną funkcję Super Ratownika i niekontrolowanymi napadami goblińskiej apopleksji (lub inaczej magią WAAGH , leczy sojuszników tudzież wysadza głowy wrogów Morka i Gorka
Do zobaczenia w grze
- Christos
- Kretozord
Ha no oczywiście, że kojarzę Jagienke.
Nie jeden raz mój WH - Inkwizytor stawał ramie w ramię z tą urodziwą dziewoją
BTW nasz Master robi sobie przerwę w grze (być może nawet permanentnie) i rozpoczęła sie dyskusja nad przyłączeniem wszystkich gwardzistów do Twierdzy.
Poszukuje tez kogoś kto wcieli do Słonecznego Patrolu - i tu sie jeszcze zastanawiam - albo orka "Groth"(9lvl), albo szamana "Ratownik"(5lvl) - osoby z którymi dotychczas biegałem nie mieli uprawnień do zapraszania.
Nie jeden raz mój WH - Inkwizytor stawał ramie w ramię z tą urodziwą dziewoją
BTW nasz Master robi sobie przerwę w grze (być może nawet permanentnie) i rozpoczęła sie dyskusja nad przyłączeniem wszystkich gwardzistów do Twierdzy.
Poszukuje tez kogoś kto wcieli do Słonecznego Patrolu - i tu sie jeszcze zastanawiam - albo orka "Groth"(9lvl), albo szamana "Ratownik"(5lvl) - osoby z którymi dotychczas biegałem nie mieli uprawnień do zapraszania.
jezusicku, ile tu tych kentakich...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
No właśnie z Destro tylko marudersi mi jakoś tak leżą, a nawet grając dla odprężenia fajnie być na jednym serwerze...Christos pisze:A musisz marudera? Mało masz innych możliwości?
Zresztą zabawa destro to tylko dla odprężenia - nie planuje wielogodzinnych nasiadówek.