proszę bardzo

Moderator: misha
Napisali "saccesfuly" wiec max 2 udane inkantacje na odddzialWhite Lion pisze:1. ograniczenie popychaczki do 1 raz na oddział oznacza 1 udany czar czy jedną próbę (jak mi nie wyjdzie rzut lub przeciwnik zdispeluje to nie mogę więcej?)
Ależ można, wystarczy nie brać Drakenhoffa.Madimiel pisze:Jak dla mnie jesli chodzi o obostrzenia do vampirow so calkiem uczciwe no moze po za tym ze nie mozna dac sztandarowemu armi dread knighta albo chociaz avatar of dead no umowmy sie heavy armour i kon to nic overpower
Niestety tak ;/ próbowalem jakoś udowodnić, ze jest to głupotą ale stwierdzono inaczej :/Raamiel pisze:Czy wykupiony bonus ułatwiający wskrzeszenie ghuli zmniejsza ilość PD ?
Bo jeśli tak to Vampiry oparte na piechocie i to roznorodnej dostaja po dupie - wiec nie wydaje mi sie iz zasady Restricted spowoduje pojawienie sie na polach bitew monotematycznych armii (3xghule) ja do tej pory gram dla kilimatu i wystawiam rozne oddzialy.
Chaos Na magie generuje 14 PD+2 Boundy i ma 4 magów z +2 Do casta.Madimiel pisze:To co opisales to nie sa vampiry na magie... Vampiry na magie generuja 17 PD nie liczac minusow za to ze mam na kims summon ghloul czy inny master do tego ze 3 bounspele...
Release the Przemcio!
I pisze to ktos kto placze ze go demony i vampiry jada i trzeba je obciactrikk pisze:Madimiel pisze:Naucz się grać, a nie rzucać kostkami
Akurat mi chodzi bardziej o 2x czołg + altarMadimiel pisze:trikk pisze:I pisze to ktos kto placze ze go demony i vampiry jada i trzeba je obciacMadimiel pisze:Naucz się grać, a nie rzucać kostkami![]()
Nordri wiez mi ze wycisne nawet 18 PD bede mial+1 do casta wszystkich speli +2 do casta na szkelety bede je mogl inkantovac overnuber na lordrdzie i bede mial +2 do roli na dispel
Release the Przemcio!