Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Ten wir magii to wyjątkowa tandeta, psująca całkiem niezły model. Ogólnie czarodziejki z GW są jedynie "poprawne", a inne firmy robią dużo lepsze modele.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
http://www.warseer.com/forums/attachmen ... 1230489413
Myślicie, że będzie to do dostania normalnie w sklepie u nas czy tylko mail orderem?
Myślicie, że będzie to do dostania normalnie w sklepie u nas czy tylko mail orderem?
Wrzucam pierwsze fotki modeli ze swojej kolekcji. Także zerknijcie i oceńcie..prace mojego znajomego. Ja nie mam cierpliwości do malowania;) wystarczy że musiałem posklejać tyle modeli;)
Jutro może powrzucam resztę tałatajstwa i postaram się pokombinować żeby zdjęcia były lepszej jakości.
Chciałem wrzucić foty normalnie bezpośrednio na forum..ale coś widzę że przekombinowałem.
Jutro może powrzucam resztę tałatajstwa i postaram się pokombinować żeby zdjęcia były lepszej jakości.
Chciałem wrzucić foty normalnie bezpośrednio na forum..ale coś widzę że przekombinowałem.
Hydra mi się nie podoba, poza tym przyzwoicie, nie rewelacyjnie, ale ładnie.Reiner pisze:Wrzucam pierwsze fotki modeli ze swojej kolekcji. Także zerknijcie i oceńcie..prace mojego znajomego. Ja nie mam cierpliwości do malowania;) wystarczy że musiałem posklejać tyle modeli;)
Reinger - kolorystczynie w moje gusta nie trafiłes.
Artein - świetne szkoda tylko ze ta panna ma taką brzydką twarz
Artein - świetne szkoda tylko ze ta panna ma taką brzydką twarz
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No Reinger, malowanie spoko.
Nie no ok Nilgar, kamyk fajny, tylko co on ma z Druchii wspólnego .Nilgar pisze:ale jesteście kur.. wrażliwi na sztukę...
Nie no, twarzy dokładnie nie widać, ja bym powiedział że ma jej posępny wyraz .GarG pisze:Artein - świetne szkoda tylko ze ta panna ma taką brzydką twarz
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."