,,stara! Losujemy co jest na obiad?"TomCio pisze:Dokładnie, poprzednik brał to na poważnie, miał klasę, a ten to typowy debil, przed kamerami mu odpier***a i pewnie myśli, ze jest fajny, a tak na prawdę jest żenujący. Ciekawe czy w domu się tez tak zachowuje.
Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Rysiek byl nudny. Nowy jest wkurzajacy, ale to nie znaczy ze nie da sie zastapic Mr R.R.-a 
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
odejdź... to już przesada.quidamcorvus pisze:Terminator 3 i Jezus
Zajebista
Dobra jak na 8 lat.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
polecam jeszcze najdziwniejszy fetysz na nk:
http://nasza-klasa.pl/profile/19410711
http://nasza-klasa.pl/profile/19410711
mam prosbe do naszychklasowcow...
nie wszyscy maja tam profile a nie bede zakladal tylko po to by obejzec jakichs zjebow... podeslijcie screeny pliz
nie wszyscy maja tam profile a nie bede zakladal tylko po to by obejzec jakichs zjebow... podeslijcie screeny pliz
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Niewarto.Smh pisze:mam prosbe do naszychklasowcow...
Ja mam taki pomysł tylko ciągle nie chce mi się tego robić.
Założę profil miłośnicy czegoś tam, pododaje w chooy ludzi, a potem zmienię nazwę na geje i lesbijki.
Założę profil miłośnicy czegoś tam, pododaje w chooy ludzi, a potem zmienię nazwę na geje i lesbijki.