Dobra, pogrzebałem trochę i pozmieniałem konfigurację.
Jak teraz? Błędu nie powinno już być.
Maile z powiadomieniami powinny teraz bezproblemowo dochodzić, z tym że z trochę innym adresem nadawcy (coś w stylu wfbpol@daemon.bitspudlo.com - powinien używać bitspudłowego mailera).
Ran into problems sending Mail. Response: 535 Error: authent
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
workin'
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Zanim zamknę temat - jakie dokładnie macie pole "From", czyli od jakiego nadawcy formalnie przychodzi mail?
No to przerewelacja
Czekam na potwierdzenie poprawnego działania od trochę szerszego tłumu. Użytkownicy poczty na o2.pl i innych serwera stosujących greylisting: możecie trochę (kilka godzin) poczekać na pierwszego maila, ale potem wszystkie kolejne powinny już przechodzić jak trzeba, od ręki
Czekam na potwierdzenie poprawnego działania od trochę szerszego tłumu. Użytkownicy poczty na o2.pl i innych serwera stosujących greylisting: możecie trochę (kilka godzin) poczekać na pierwszego maila, ale potem wszystkie kolejne powinny już przechodzić jak trzeba, od ręki
- swieta_barbara
- habydysz
Wszystko hula na interii - albo na gmailu, zalezy jak mam ustawione.
u mnie też wszystko działa
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
Tomash - dzis rano nie zastalem zadnego maila, a powinny byc conajmniej dwa... obserwuje co dalej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.