to jak już o slotach gadamy - może 3 special (zakaz tryplowania) lub 2 special+1 rare (i wówczas zakaz dublowania)? Wydaje sie byc lajtowe i sensowne.
BTW, po raz pierwszy prawdopodobnie uda się skołować jakąś lajtową ekipę grająca z poznania - jak wszystko wypali wg planów to Lesnik, Gobos, Szafa, Furion (nie wiem czy z familiarem czy bez ) mają szanse sie zjawić
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
myślałem nad tym czego zawsze mi brakuje na masterach .
Jeżeli będzie to możliwe to spróbuje namówić kogoś z Lublina, aby wziął jakiś mały telewizorek stary to przyniose pegazusa i się popyka w międzyczasie w ,,Złotą Piątke'' czy ,,Goal 3''
Może jakieś planszówki? Chodz w te w Białymstoku tak sobie chciało mi się grać...
Na pewno trzeba dać dodatkowe punkty za klimatyczny strój (chce znowu zobaczyć Inferna w pampersach, czy też Tomasha który dostał Invocation of Nehek )
U mnie z przebraniem nie będzie problemu - fajną koszulę sobie z Egiptu przywiozłem, może do tego uda mi się jakiś klimatyczny "kołnierz" (a'la TG) załatwić
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
oj w tym roku nie będzie tak łatwo, albo przebranie z pomysłem, albo na masę klimatyczne albo nie będzie pkcików (na pewno nie za sam beret czy złoty zegarek)
Spokojnie, Supeł, będę bardziej egipski niż beżowi w okolicznych kebabach
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
co do ograniczen, to na pewno bedzie bp i sloty nie beda pociete, ale tak jak supel pisal na poczatku, cos z dublowaniem czy tryplowaniem powinno sie pojawic, oraz ograniczenie magii(pewnie stuningowane do 1650pkt zasady euro...).
ja niestety(stety?) w tym roku nie zajmuje sie bezposrednia organizacja i wogole mnie nie bedzie cialem, ale duchem jak najbardziej.
z tego powodu bede plakac okropnie i nie wiem co zrobie, chyba sie zamkne w sobie.
pozdro chultaje przez duze CH!
jak wylosujesz pojedziesz gdzie se będziesz chciał, będziesz miał miesiąc na zarejestrowanie i ubezpieczenie albo odsprzedanie lub spalenie tego pod cholere
tylko ja chce wiedzieć, czy się ludzie piszą na to bo nie wiem czy brać się za to wogle...