Megaforce Krasi
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
I im później zaczynasz zbierać krasnoludy tym masz brzydszą armie hehe taki lajf ja praktycznie nie mam żadnej nowo edycyjnej figurki (pomijając część krasnoludzką ze skull pasa ale kupiłem go za bez cen-20zł ale są takie brzydkie że leżą w pudełkach i ich nie używam.
Dawno nikt nie pisał Ja już kupiłem nowy box minerów i jestem zadowolony. Figsy są fajne wbrew pozorom i zdecydowanie lepsze od starych. To tylko moje zdanie ale uważam że figurki są ciekawe i przede wszystkim tańsze. Te świeczki na kilofach i sztandarze to może rzeczywiście głupi pomysł ale nie można przesadzać. I tak pozostają jeszcze slayerzy, hammerersi, ironi i długobrodzi metalowi, więc minersi to mała strata.
plastikowe krasnale to prawie same plusy:
- taniej wychodzi,
- farba sie nie obija, więc nie trzeba się jakoś wybitnie przejmować transportowaniem modeli,
- dużo bitsów zostaje z wyprasek (no z tym to różnie bywa )
- przyzwoicie wyglądają,
wprawdzie nie powalają wyglądem, a do tego te nowe plastiki są fatalnie odlane (tułów warriorów dopasować do głowy to tragedia, a szczególnie ta wersja wojaka z pelerynką), ale wszystkiego nie można mieć na raz
a tak w ogóle to właśnie zaliczyłem pierwszego posta
- taniej wychodzi,
- farba sie nie obija, więc nie trzeba się jakoś wybitnie przejmować transportowaniem modeli,
- dużo bitsów zostaje z wyprasek (no z tym to różnie bywa )
- przyzwoicie wyglądają,
wprawdzie nie powalają wyglądem, a do tego te nowe plastiki są fatalnie odlane (tułów warriorów dopasować do głowy to tragedia, a szczególnie ta wersja wojaka z pelerynką), ale wszystkiego nie można mieć na raz
a tak w ogóle to właśnie zaliczyłem pierwszego posta