z całą pewnością, MurmCzyli wywalamy ASF z balancing patcha i wpisujemy do uściśleń to. Może być.

Jankielku :*
Moderator: Barbarossa
idź spać ?? nie wiem po co ten durny komentarz , chyba nie zrozumiałeś sensu tej wypowiedzi , dlatego przedstawię Ci to nieco prościejwyloguj się...
Release the Przemcio!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
z czego tu się cieszyć, że średnio co dwa miesiące główna zasada Twojej armii zmienia swoje działanie?Murmandamus pisze:taaak, wszystkie Helfy z pewnością się ucieszą.
Brawo za talent manipulatorskiksch pisze:Scimitar pisze: Jeśli mam zabrać głos jako organizator, to ja na swoich turniejach żadnych BP + R nie będę stosować.
Bo Ci się uściślenie ASFvsASF niepodoba Rolling Eyes Scimitar, z całym szacunkiem i sympatią - ochłoń, napij się ulubionej wody mineralnej, a potem spójrz na swoją skalę zdenerwowania tym, że istnieje szansa, że dobry dla Ciebie przepis FAQa zostanie zabusowany. Wciąż uważasz, że to świadczy o obiektywizmie? Co do reszty to pełne poparcie Morroka.
Jankiel - ogromne uznanie za bezstronne podejście.
Ten pan ma u mnie szacun i piwoMorrok pisze:wyloguj się...Musze przyznać , że nie podoba mi się premiowanie szarżującego